Sparing » Leserutfordringer og quiz » Påskequiz nr 2

Påskequiz nr 2

0/8 Riktige svar!

Gratulerer! 
Det er nesten like vanskelig å svare feil på alle spørsmålene som å svare riktig på alle, men du klarte det -- og helt uten hjelp fra Google. 

Om du gjettet på alle spørsmålene har du garantert brukt opp uflaksen nå. Del resultatet ditt i et innlegg i bloggen (kopier og lim inn teksten) og tagg innlegget med 

, så er du med i trekningen om gratis bloggshouts. :)

Hvis det var om å gjøre å trekke oppmerksomhet til en quiz, ville kanskje 0 rette være måten å gjøre det på? Will we ever find out?

For å få opp premiene er det om å gjøre at flest mulig deltar.

#ikulissene #påskequiz #quiz #vinn #bloggshout

2 kommentarer

Nina

23.03.2016 kl.19:55

Fantastisk!

Kristin/Sparing

24.03.2016 kl.22:11

Nina: Ja, jeg er skikkelig dårlig på disse quizene. Selv når jeg har fasiten, klarer jeg på magisk vis å bomme på alle ;)

Skriv en ny kommentar

Kristin/Sparing

Kristin/Sparing

31, NotoddenFrivillig Customer Manager i blogg.no. Liker å sammenligne, ironi, humor og skriving. Skriver mine tips til hverdagsøkonomi, slik at du kan spare litt, nesten uansett livssituasjon. Skriver også om alt mulig annet som interesserer, som kunnskap, film/tv, gjenbruk og diy, politikk, samfunnstrender, spill og ørsmå glimt fra hverdagen. Nye blogganbefalinger hver onsdag og skriver gjerne bidrag til en challenge eller to. Hvordan du finner frem? Les kategorien "Hva finner du hvor?"

Follow

Kategorier

Arkiv

hits