Sparing » Leserutfordringer og quiz » Påskequiz nr 2

Påskequiz nr 2

0/8 Riktige svar!

Gratulerer! 
Det er nesten like vanskelig å svare feil på alle spørsmålene som å svare riktig på alle, men du klarte det -- og helt uten hjelp fra Google. 

Om du gjettet på alle spørsmålene har du garantert brukt opp uflaksen nå. Del resultatet ditt i et innlegg i bloggen (kopier og lim inn teksten) og tagg innlegget med 

, så er du med i trekningen om gratis bloggshouts. :)

Hvis det var om å gjøre å trekke oppmerksomhet til en quiz, ville kanskje 0 rette være måten å gjøre det på? Will we ever find out?

For å få opp premiene er det om å gjøre at flest mulig deltar.

#ikulissene #påskequiz #quiz #vinn #bloggshout

2 kommentarer

Nina

23.03.2016 kl.19:55

Fantastisk!

Sparing

24.03.2016 kl.22:11

Nina: Ja, jeg er skikkelig dårlig på disse quizene. Selv når jeg har fasiten, klarer jeg på magisk vis å bomme på alle ;)

Skriv en ny kommentar

Sparing

Sparing

32, NotoddenFrivillig Customer Manager i blogg.no. Liker å sammenligne, ironi, humor og skriving. Skriver mine tips til hverdagsøkonomi, slik at du kan spare litt, nesten uansett livssituasjon. Skriver også om alt mulig annet som interesserer, som kunnskap, film/tv, gjenbruk og diy, politikk, samfunnstrender, spill og ørsmå glimt fra hverdagen. Blogganbefalinger under #bestofonsdag. Hvordan du finner frem? Les kategorien "Hva finner du hvor?"

Follow

Kategorier

Arkiv

hits