Om sparing.blogg.no

Hei, 

Jeg heter Kristin og skriver denne bloggen for deg som har lyst til å ha en feit sparekonto, men ikke helt vet hvordan du skal finne pengene. Lønna forsvinner litt i kvikksanda, og hvor skal du starte? Du får jo ikke for lite penger inn på konto, men de forsvinner på mystisk vis til neste lønn uansett. Mon tro hvor de ble av?

Leter du etter en som snakker om økonomi på en enkel måte, ikke er redd for å si ting som de er, og leverer et kjærlig spark bak om det er nødvendig? Jeg har lyst til at du skal bli hekta på sparing, og vet at du kan klare det.

Du har kanskje prøvd å spare flere ganger, og fulgt gode råd gitt av økonomer, men å leve etter åletrange budsjetter resten av livet frister rett og slett ikke. Økonomi kjennes så innmari komplisert, og du har valgt å lære deg minst mulig for å slippe og ta stilling til det? Kanskje føler du til og med at alle andre har mer peiling på personlig økonomi, og brenner derfor inne med spørsmål du ikke tør stille, i redsel for å virke dum?

 

Jeg skjønner det kjempegodt!

Jeg ble med på et prosjekt i heimen her, der vi tok vare på alle kvitteringer og førte dem inn i regnskap, og kan si så mye som at tradisjonell budsjettering fungerer ikke for meg. Du har jo hørt om sparing der målet er å kutte ut absolutt alt som fornuftige økonomer har stemplet som sløsing, for å sette disse pengene inn på sparekonto? Ultrafornuftig, detaljert og systematisk. Og for meg: dørgende kjedelig.Jeg måtte derfor spare på en annen måte, som ga meg aha-opplevelser, moro, oppmuntring, variasjon og utfordringer.

Jeg har lyst til å vise deg alle de små, fiffige grepene du kan gjøre for å spare mer. Sparemåter du kan prøve ut og se om passer deg. Finne småpenger her og der, på steder du ikke engang har tenkt på å lete. 

 

I tillegg til denne bloggen, kan du følge meg på Facebook  HER, for å få med deg alle oppdateringer og innlegg.

 

Er det overveldende å starte sparingen, har jeg laget et gratis minikurs som hjelper deg få mer oversikt og lære 4 viktige måter å spare på. Kurset ble lansert i Desember 2017, og du kan være blant de første som får teste det ut. 

 

 

Under ser du en foreløpig oversikt over ulike hjelpemidler jeg har laget for å hjelpe deg og spare penger:

 

 

 

 

 

I tillegg vil jeg tilby deg muligheten å bli med i Sparekollektivet - gruppen på Facebook for deg som vil spare penger, men ikke vet helt hvor du skal starte.

 

Sparekollektivet finner du HER.

?n kommentar

Skriv en ny kommentar