Sparekurs - bedre på sparing og mer oversikt!

Hurra! Da har jeg laget mitt aller første sparekurs, for deg som vil bli flinkere med penger på kun 4 uker. Jeg gir det bort helt gratis til deg som har lyst til å teste det ut. Det passer for deg som mangler oversikt over økonomien din, og som ikke har ork til å gå på et avansert opplegg med masse fremmedord. Som ikke går titusenvis i minus hver måned, men sliter med å forklare hvor pengene dine blir av. Du klarer heller ikke legge av noe spesielt til sparing, sånn som du har det nå.

 

Et praktisk kurs

Kurset er praktisk, og gjennomfører du, vil du bli flinkere til å spare av det. 4 essensielle spareteknikker venter på deg, og melder du deg på, har du hele kurset i innboksen din på null komma svoooosj og starter med en gang.

 

Ved å si ja til å prøve minikurset, melder du deg også opp til min mailliste. Du kan melde deg av når som helst, og jeg hater spam akkurat like mye som deg, om ikke mer, så jeg kommer ikke til å sende deg spam. Etter kurset er over, kan du fortsette å stå på lista og være først i køen hvis jeg skal lage flere sparekurs, tipshefter, guider og annet som passer bedre i en innboks enn her på bloggen.

 

Les mer om denne annerledes sparebloggen HER.

Stressed young woman accounting
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

A man putting coins in piggy bank
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com 

6 kommentarer

Det hørtes veldig interessant ut, har som mål å spare mer penger til neste år så kanskje jeg burde sjekke ut :)

Iselin Renée: Så moro å høre at du har en plan om sparing neste år. :) Et lurt valg. Jeg utvikler dette konseptet fortløpende og dette er kun første steg på veien for min del også. :) Kjempegøy om du har lyst til å teste.

Meldt meg på :)

Var det du som kommenterte Håper at det blir bedre for deg, trenger du støtte add meg på FB masse lykke til

? :)

Isåfall så sente jeg deg pm på face :)

orkanen: Lykke til med sparingen :) Nei, det var nok en annen Kristin.

Jeg henger meg med på dette kurset for jeg vil ha litt mer oversikt og kunne spare litt hver måned.

Aud: Så bra, masse lykke til :)

Skriv en ny kommentar