Hangryboks i kjøleskapet

                                                           
 

Ved oppkuttingen av grønnsaker til dagens lunsj ble det to små gubber til overs. Dårlige erfaringer med grønnsaksskreller vs hud gjør at det ofte blir sånn. Disse er det jo strengt tatt bare å gomle i seg. Problemet er at da lager en mer rester, magen er allerede halvfornøyd når du skal begynne og spise det ferdige produktet. Løsningen? Hangryboks.

Hangry er et av mine favorittord i tulleordfamilien. Den herlige blandingen av hungry og angry som beskriver sinnasulten på en upåklagelig måte. En hangryboks er en boks det er lov å forsyne seg av uansett, uten forklaring. Den bidrar til å slippe samtaler som “har du spist det? Det skulle vi jo ha til….”. Det blir mindre matkasting av slikt.

Våre hangrybokser kan inneholde både varm og kald mat med fellesnevneren at maten er plassert i bokser det ikke er så farlig med. Gjenbruk plastemballasje og lag dine egne hangrybokser. Rester kan gå rett i en hangryboks .

Eksempel på bruksområder:
– drøyemat mellom barnehage og middag for sliten toåring.

-lunsj på jobb dagen etter.

– livredningsforsøk for mat som snart går ut på dato.

-ta med dit du skal, spis opp og ikke tenk på å ta med boksen hjem.

-vollgrav for morgendagens middagsbestanddeler når man blir sulten på kvelden. (Denne er nok den viktigste grunnen sparemessig.)

-brennstoff til en sinnasulten beboer.

                                 
#sparing #mat #kjipmat

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg