Skal vi bytte matkasse?

Den deilige følelsen av å bli bedt bort på middag; når maten blir servert. Naboen eller en slektning viser seg å være en mesterkokk, og det er deilig å smake noe nytt. En trenger ikke store variasjoner fra det kjente før det blir spennende.

Reklamene for matkasser ruller over tv-skjermene, og reklamerer med at du får både bedre tid og sparer mye penger. Det er det meget mulig at man gjør.

Men; har du noen gang tenkt på å bruke naboen, en slektning eller en bekjent og få han/henne til å sette sammen en matkasse for deg med tre av sine vante middager? Da kan du gjøre tilsvarende, kun sprinte gjennom butikken for å finne ingrediensene til tre middager du kjenner ut og inn. Du sparer: «hva skal vi ha til middag»-tiden og kan heller glede deg til tre nye middager i uken som kommer. En enkel oppskriftslapp til naboen tar heller ikke lange tiden å skrive ned, og det kan gjøres hvor som helst/når som helst. Hvis man holder det på hverdagsmiddagnivå kan dette være en billig måte å variere middagsmenyen på.

Dette er også en fin måte for deg som er student å finne nye, billige middager. Kanskje har en av dine medstudenter retten som hjelper deg gjennom de siste dagene før stipendet kommer?

Sannsynligvis billigere enn en profesjonell matkasse, men ikke mindre spennende av den grunn.

#mat #nabo #hverdag #matkasse

1 kommentar
  1. Bytte matkasse med en bekjent var en veldig god ide! Hadde noen spurt meg hadde jeg vært med på det tvert. Tenker på naboene rundt oss og kommer dessverre ikke opp men noen innlysende kandidater…Men vi kan jo ha det i bakhodet hvis anledningen skulle dukke opp 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg