Både kjedelig og banalt!

Ikke det mest sexy ordet i ordboka. Men ikke enig i at det er kjedelig. De grepene du klarer å ta er veien til både håp og drømmer. Selve veien trenger ikke være så spennende, men resultater kan være mer givende enn prosessen. Privatøkonomi. Din egen. Har du hatt den inne på kontroll i det siste?

Sparetips er ofte banale. De er så selvsagte at du nesten blir flau. Hvis vi alle vet hvordan vi skal gjøre det er det rart at folk er så dårlige til å spare. Hvor er alle millionærene hen?

Jeg tror man trenger en kjedelig og banal blogg for å gi deg de utregningene du egentlig kan og de grepene du allerede vet du må ta. Så enkelt og så vanskelig er penger. Mange snakker om økonomi, men da om de store tingene, aksjemarkedet, valutakurser og annet. Her får du den usminkede versjonen som ikke snobber seg til. Tilgjengelig for de aller fleste, med minimalt innslag av økonomiske fremmedord. Ved å tørre og være banal ligger selvfølgelig både bygdedyret og janteloven klare for å ta meg, men de får bare komme.

Her kommer det historier om både opp- og nedturer, fallgruver, konkrete sparetips og betraktninger rundt egen økonomi. Kanskje får du innimellom et tips du har glemt eller en annen vinkling på ting du vet. Om ikke, får du se på det hele som en repetisjon. Velkommen er du uansett.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg