Trumf i sømmene

Hvordan bruke dine kundeklubber best mulig? Har du først meldt deg inn i en kundeklubb, er sjansen stor for at du er livstidsmedlem. Det er mange kundeklubber der ute og kanskje er du ikke interessert i å bruke tid på å søke medlemsskap. Jeg er vel heller andre veien, og er medlem i flere enn jeg kan telle. Du kan lese litt mer om meg og innmelding i kundeklubber HER.

Jeg kommer til å skrive innlegg om de kundeklubbene jeg synes har noe fornuftig og komme med fremover, og begynner med en av mine favoritter:

Trumfmedlemsskap. Norgesgruppens klubb gir deg 1 % tilbake på alle varer. En gang i måneden har de trippeltrumftorsdag og gir deg 3 %. De har også et eget kredittkort som gir deg dobbel trumf til vanlig, men trippeltrumftorsdag står til 3 %. Det jeg liker absolutt best med trumf er at det kan kobles opp mot betalingskortet ditt, slik at registreringen går automatisk og du slipper ekstra kort i pengebokkortstokken. Du får også et medlemskort du kan benytte om du ønsker å betale kontant. Ett trumfpoeng tilsvarer 1 krone.

Min bruk av trumf

Det jeg sparer aller mest på med trumf er tilbudet på barnemat på Spar, med 25 % tilbakeføring. Spesielt barnegrøt er bra, selv om grøten er et par-tre kroner dyrere enn hos konkurrenten, får du mellom 10 og 18 kroner tilbake på trumfkontoen for hver pakke du kjøper. Smoothie på tilbud til 10 kroner med 25 % tilbakeføring er også bra. Også barnematglass kjøper jeg her, men er selektiv på typen, da enkelte av dem er priset over 25 % høyere enn hos konkurrentene. (Lager du all barnematen fra bunn: stor applaus for deg. Jeg gjør ikke det.)

En annen ting er gode tilbud i nettbutikken tilknyttet: flust.no. Denne gir 6% trumf på trippeltrumftorsdag, og vanlig trumf på andre tidspunkt. Du kan betale med trumfpoengene dine på flust.no. Har av og til noen vanlige varer på 25 % trumf, spesielt i forbindelse med store idrettsbegivenheter. Noen av disse har vært elendige tilbud, men de som er bra, er vel verdt å kjøpe.

Flere og flere avtaler knyttes til; drivstoffrabatt på shell, hoteller, reise og andre spesialtilbud.  Ellers går trumfpoengene inn ved handel hos Meny, Joker, Spar/eurospar, Kiwi og Jakobs. 

Som alltid gjelder det å vite hva varene dine koster for å spare penger, men automatikken i trumf gjør dette til en løsning jeg liker svært godt. Det er svært lett å ta ut pengene, du kan når som helst gå inn på trumf sine hjemmesider og føre de rett over til din konto. Det tar noen arbeidsdager å få dem. Et annet alternativ er å bruke bonussjekkene som sendes deg pr post i butikk. Det eneste som kreves for å bruke dem er at det registreres et trumfkort eller bankkort som stemmer overens med trumfkontoen.

En annen ting det er greit å tenke på, er varighetene av tilbud. Se øverst i kundeavisa. Joker har for eksempel sine fra tirsdag til lørdag. 

På vanlige dagligvarer er ikke trumf noe gullgruve. Når du har kjøpt varer for 10 000, har du en hundrelapp. Varer der tilbudspris er tilsvarende andre butikker er et bedre kjøp; du betaler det samme og får 1 % bonus. Hvis varene har lik pris som hos konkurrentene: kjøp for 1% tilbakebetaling. Hvis ikke: kjøp et annet sted. Hvis du bare løper innom en butikk og må ha noe, er 1 % bonus når du drar kortet også penger å ta med seg. 

Tilbud på trippeltrumftorsdag er også gode kjøp. Ved et gitt eksempel at man kun brukte butikken på trippeltrumftorsdag, måtte en kun brukt 3333,33 kr for å få hundrelappen sin. Varer som sjelden er på tilbud med lik pris hos alle kjeder, kjøpes best på trippeltrumftorsdag.

Oppsummering: Gratis medlemsskap og er sånn sett lønnsomt fra første dag. Lett tilgjengelig og lett å få ut pengene. Må, som andre kundeklubber, brukes gjennomtenkt for god uttelling i sparegrisen. Jeg kjøper varene her, for da får jeg trumf, teller ikke.

  – Ikke sponset av Norgesgruppen.- 

#trumf #kundeklubb #sparing #trippeltrumf #tilbud #sparing #økonomi

2 kommentarer
  1. Aldri egentlig tenk over sånne medlemskap eg… og burde så absolutt gjøre det… Når vi er syv personer her, går det utrolig mye penger på mat! Må bare bli flinkere å se på pris her! Takk får gode tips :))

  2. charlotte79: Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Tror nok folk flest enten bare “er medlem” eller ikke gidder å bli det, for det er bare “småpenger” å spare uansett. Vel, selv store penger har vært små en gang. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg