Sparing blir Coop-medlem.

  

I dag har jeg endelig gjort noe med medlemssituasjonen. Coop-kortet i pengeboken er vel snart konfirmant, ihvertfall såpass slitt at når kassene nå har fått “skann det selv”-funksjon, vil ikke strekkoden leses lenger. Den responderer fortsatt på laseren på kassadamens side, men vil helst unngå å måtte tastes manuelt. (Har scannet noen Coop-kort selv i min fireårige kassadamejobb under studiene, så ja; jeg er sikker på at jeg holdt det riktig.) Jeg har derfor gått til det skritt å bestille nytt kort. Denne gangen i mitt eget navn. Har utsatt det lenge, er jo så tiltak. Fine medlemstilbud fikk jeg jo uansett benytte meg av. Vel, mamma, nå går støttemedlemskapets familiekort ut av pengeboka til fordel for et nytt og flunkende nytt et, mitt eget.

Følg min vei til medlemskap i dette innlegget, kanskje har du utsatt det sånn som meg? 

 Innlegget inneholder bilder og print-screens fra coops hjemmesider. Ikke sponset av Coop.
 

Hvorfor vil jeg bli medlem?

Et coop-medlemskap koster et engangsbeløp på 300 kr, og da er du medeier i ditt lokale samvirkelag. Dette gjør at du får minimum 1 % kjøpeutbytte på alt du handler på disse butikkene:

Coop har også gode medlemstilbud, varer der du betaler mer hvis du ikke har medlemskortet. Disse tilbudene varierer og kan være på alt mulig, for eksempel ullundertøy til barn, kjøkkenmaskiner og kroneis. Fant ingen rasende gode medlemstilbud denne uken, men under er i det minste et eksempel, sakset fra tilbudsavisen til Coop Prix.

Coop har avtaler med for eksempel Riksteateret og Esso, og gode priser på hotellovernattinger. Enhver tids gjeldende avtaler kan enkelt finnes på nettsidene deres. 

Sparing blir Coop-medlem, trinn for trinn

1. Gå inn på hjemmesidene til Coop.

2.Trykk på “bli Coop-medlem øverst” i høyre hjørne.

 

3. Da får du opp denne. Skriv navnet ditt og velg om du ønsker tilpassede tilbud eller ikke. Dette valget ligger under knappen “Bli medlem og få tilpasset medlemskap.” Tilpasset medlemskap vil si at de går gjennom kjøpshistorikken din og sender deg tilbudskuponger på de varene du kjøper oftest. Vil du ikke bli tilpasset medlem, haker du ikke ut dette.

 

Etter du har valgt hvilken type medlemskap du ønsker, fyll inn navnet ditt og trykk videre.

4.Fyll ut personopplysninger og finn ditt lokale samvirkelag. Velg den av Coops butikker du bruker oftest.


5. Her må du velge hvor mye påminning om dette medlemskapet du ønsker. Jeg vil ikke ha informasjon hverken på e-post eller sms, og haker derfor ikke av på noen av disse. Hvorfor ikke sms/mail? Les mer om mitt forhold til det HER.


6. Jeg valgte signering med Bank-ID og skriver inn engangskode og passord som ved en vanlig nettbanktransaksjon. Da kommer dette vinduet opp. Dette er avtalen mellom deg og Coop. Les den før du signerer, så du vet hva du sier ja eller nei til. (Hvis du ombestemmer deg etter og ha lest, krysser du bare ut hele nettleseren, og vips, ferdig med den saken = fortsatt ikke-medlem.)

 

7. Godkjenner du avtalen, får du nå opp et betalingsvindu der du betaler 300 kr med ditt visa/mastercard, som en hvilken som helst annen regning.

8. Hyggelig velkomst og jeg er fullverdig Coop-medlem.


Jeg feiret medlemskapet med å gå inn på mine sider og bestille familiekort til samboeren. Såpass fortjenes for innsatsen. 

Regner med medlemskapet går i null i sommer, om ikke før, med medlemstilbud på is. 

 

Er du Coop-medlem? 

 

#coop #kundeklubb #stepbystep #fornøyd #medlemskap #medlem #endelig #lett #howto

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg