Idioten flyr igjen: 3rd time’s a charm?

En er ikke alltid like flink. Her kommer ukens oppdatering i prosjektet “hold kosen til fredag og lørdag, samt ikke overstig forrige måneds regnskap.”

Det starter med denne fantastiske sjokoladen. Farlig god. Sånn oisann tirsdag er nesten lørdag, det slutter i det minste på det samme. Kanskje jeg bare skal ta litt hele i dag? Hadde også gått på den gamle smellen og kjøpt 2. Når vi skrev lørdag var det visst ingen sjokolade igjen. En femtilapp i kos, på helt feil tidspunkt. Vel, sånn er det.

Denne helga har jeg bevisst ikke kjøpt potetgull,men en liten pose ostepop. Det er ikke like fristende og kostet bare en tier. Vinn-vinn i henhold til planen om sparing. Strategien virker helt klart, for kosen ble rett og slett mindre kos.


 

Når det gjelder brus har det ikke kommet i hus. Det har gått overraskende bra, har ikke savnet det. Så den linjen kommer vi til å blåholde, så får en heller kose seg med brus når vi skal ut og spise/spise take-away.

Kostnadsmessig er vi vel omtrent der vi skal være, gjennomføringsgraden grei på de to siste, og stryk på sjokolade. Holder vi 60 kr i uka kommer vi ut på 240 i februar, som er under halvparten av forrige måneds. Da kan vi faktisk snike inn en take-away denne måneden også. Vi får se.

Forsøk 1 på sparing/kosemat: Da idioten ødela en idiotsikker spareplan

Forsøk 2 på sparing/kosemat: Oppdatering: hvordan går det med idioten

#livsstilsendring #fail #stryk #littflink #økonomi

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg