Kitch’n kundeklubb i sømmene.

I gjennomgangen av mine kundeklubber har turen kommet til Kitch’n. Denne kundeklubben har gratis innmelding, både i butikk og på nett.

Som medlem får du tilgang til klubbpriser på et utvalg av varer hver eneste måned. Eksempel på prisavslag i kundeklubben, sakset fra Kitch’ns hjemmesider.

Du kan også få klubbpris på allerede nedsatte produkter. Produktet her priset med veil.pris, kampanjepris for alle kunder og din klubbpris nederst:


Ved innmelding i Kitch’n kundeklubb mottar du en verdisjekk på 200 kr til den mailen du oppgir. Den har omtrent like bruksvilkår som understående sjekk, som er et eksempel på sjekker som sendes ut med ujevne mellomrom til mailen din. Velkomstsjekken min brukte jeg, men de andre sjekkene har jeg helt ærlig aldri fått bruk for. De gangene jeg skulle handle for over 300 kr kommer jeg som regel bort i enten en rabatt eller så er hele butikken tilfeldigvis på klubbpris og teller ikke med. Men: skal du ha noe som sjelden til aldri er rabattert, vil det jo ha noe for seg.


Du mottar også en gave på bursdagen din i form av en verdikode som vises i butikk. I 2015 kunne denne koden byttes i enten et krydderprodukt, en pose flott kaffe eller en pakke med te. I år vet jeg ikke, da jeg ikke er januarbarn.Man skal jo ikke vite hva man får til bursdagen heller. I de fleste familier er det vel helst fruen i huset som er Kitch’n-medlem, men bor du i nærheten av en butikk; meld inn resten av familien da gavene er veldig fine, både til eget bruk og som gaver. 

Som andre kundeklubber får du også her gode tilbud og inspirasjonsbrev på e-mail. En tommel opp for Kitch’n kundeklubb.

I tillegg slipper du og huske medlemskort, det holder med ditt eget mobilnummer i kassa. 

Les mer om mitt forhold til kundeklubber HER

– ikke sponset av Kitch’n-

 #kitch’n #kitchen #kundeklubb #tilbud #tips

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg