Overdose design i trusa?

Spør du ofte hvilket design venninnene dine har på sine intimprodukter? Du vet, de som brukes periodevis rundt regnet en gang i måneden i mange år. Er du en av de som tar opp tampongpakken og vifter briefende med den for å poengtere at du har siste design-skrik?

For hvor mange gjør det egentlig? Vifter med designbind eller bryr seg hvilket mønster som skal legges sirlig ned i trusa?

Altfor mange…(idioter)!

Kanskje ler du, men det er jo dette reklamen forsøker å selge oss kvinner. Nytt design. Ny innpakning. Ny stripe. Hjerte foran, hjerte bak. Riller. Riller i spiral. Og ny eske til å ha dem i, i skulderveska. Kanskje også et fancy futteral utenpå den nye eska, fortsatt i skulderveska.

Colourful tampons feminine hygiene
Licensed from: lovleah / yayimages.com

Briefing på fellestoalettene?

Jeg har til dags dato ikke møtt et eneste menneske som har briefet tampongesken eller plasten bindene kommer i på fellestoalettene. Ikke på fest en gang. Ikke en gang på nachspiel. Heller aldri overhørt noen som har diskutert det nyeste designet på innpakningen. Hadde jeg gjort det, hadde jeg nok vært såpass frekk at jeg hadde ledd åpenlyst. Gjort narr av, om du vil. Det hjelper ikke at denne esken er full av påfugler eller sommerfugler. 

Følg med, nå kommer snart limited edition summer fresh. Gold. MÅ ha det!

Ja, men NEI! Vi må ikke det. Lider vi av designgalskap hele gjengen? Betaler vi for mye for et design vi hiver rett i søppelkassen?

Er vi virkelig så lettlurte? 

Jeg er glad i design og produktutvikling, men da der det har en misjon. Utvikling av intimprodukter så de stopper blod mer effektivt – pro. Utvikling av intimprodukter så de ser “freshere ut”, eller har en mer fancy innpakning – hell no! I bortgjemte kroker i innerlomma på veska mi, stappa mellom beina mine, på en eller annen måte, på et produkt med relativt kort levetid, betaler jeg ikke for sukkerrosa hjerter og prikker. Jeg har jo ikke tenkt å ha vernissasje nerri der uansett.

Du trenger ikke bruke unødvendige penger på design nerri trusa di, eller oppi ørkenrotta. Du trenger faktisk bare noe som tar av for blodet. Sommerfugler optional.

 

Har du overdose design i trusa?

Prøv heller å legg unna sommerfuglpengene og spar dem til noe du ønsker deg mer. Jeg er sikker på det fins.

 

Les mer om denne annerledes sparebloggen HER.

#designgalskap #briefe #fancy #lettlurt #tampong #bind #design

32 kommentarer

Siste innlegg