Hvorfor mandag bør inn i helgehandelen.

Mange ganger har en ønsket seg en lengre helg, slik at søndagen slipper å være den kjipe avslutningen. Vel, verden fungerer fortsatt ikke helt sånn, men hvis du har tenkt å spare penger, bør mandag helt klart inn i helga. La meg forklare.

Mandag inn i helgehandelen

På et område bør mandag bør få komme inn i varmen – matvarehandel. Mandag bør være med i helgehandelen, helt der fremme. Kanskje burde mandag rett og slett få søndagsmiddagen, i og med at en trenger mer oppmuntring på mandager? Helt i mål der er vi nok ikke her i huset, men det går an å leke med tanken.

Tidspunktet mandag etter jobb er sårbart, både økonomisk og humørmessig. Kanskje er du utslitt, helt sikkert sulten. Første jobbdag etter helg er oftest tung. Langt fra optimale forhold for å handle inn middag, med andre ord.

Om du drar hjemom og spiser et knekkebrød før du skal ut å handle, døyver det sulten, men ikke humøret. Om du drar rett fra jobb uten å spise, mayday lommebok.

 

Mitt forslag til deg, med både økonomi og trivsel som bakgrunn, er å ta mandag inn i helgehandelen,slik at du har middagsplanene klare. Da kan du bruke den kjipe mandagskvelden til å planlegge innkjøp for resten av uka i fred og ro. Mett av god middag.

 

Tirsdag er alle kundeavisene gyldige!

En annen grunn til å legge ukesplanleggingen til mandag kveld er appen mattilbud. Den er et supert hjelpemiddel å ha ved siden av notatblokka når du planlegger uka. For deg som ikke har hørt om denne appen, er den en digital versjon av kundeavisene til de fleste norske dagligvarebutikker. Den er svært enkel å bruke, og du kan lett bytte mellom ulike kundeaviser for å sammenligne tilbud.

Mandag kveld er alle tilbudsavisene oppdatert, i kontrast til søndag, og tirsdag er alle kundeavisene gyldige. Med dette mener jeg at Meny av og til har halvukestilbud, spesielt i uker med trippeltrumf, og Joker sine tilbud kun er gyldige fra tirsdag til lørdag. Tirsdag er derfor en dag du har god sjanse for å få varene som er annonsert i alle tilbudsavisene.

Har du en god handleliste og selvdisiplin, funker det faktisk å sprinte dagligvarer selv i sulten tilstand. På en tirsdag rett etter jobb. Uten at noen forskere, noe sted i verden, anbefaler det.

 

Vil du ta mandagen med i helgehandelen neste gang?

 

Skal du spare penger, kan du følge meg gratis på Facebook HER for flere gode tips.

Mother and daughter buying food
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

#helg #helgehandel #mattilbud #hverdag #tips #lurt #økonomi #planlegge #reklame #penger #sparing

3 kommentarer

Siste innlegg