Valentinsdag for den blakke

Hva i all verden skal du kjøpe? “Det er så vanskelig med valentinsdagen! Jeg aner ikke hva jeg skal finne på! Hva vil hun og hvorfor vil hun og egentlig har jeg ikke råd til å pøse mange penger inn i denne drittdagen”.

Det står hun i setningene over. Jeg har et inntrykk av at i mange forhold er det  jentenes forventning og gutta skal levere. Og sånt blir det press av. Både emosjonelt og det ihjeldiskuterte kjøpepresset.

Nøkkelen ligger gjemt i planleggingen. “Det er tanken som teller”. Nå tenker du sikkert at siden jeg skriver en spareblogg, skal jeg komme med konkrete, kjipe tips om billig nips du kan kjøpe for å slippe unna. Ikke denne gangen. I utsagnet ligger at mange jenter er forelsket i ideen om at deres kjære har planlagt noe kun for dere. Noe dere skal gjøre sammen. Som er spesialdesignet for dere. Hvis du i tillegg kan sette ord på hvorfor du har planlagt på denne måten, kommer du langt. Selv uten masse penger.

Piknik i parken i februar? “Første gang vi traff hverandre, var vi her. Derfor tenkte jeg det kunne være et hyggelig sted å feire”. Rusletur i byen? ” Husker kriblingen i magen første gang vi gikk her. Ville gjerne oppleve det igjen”.

Om du må tenke som en jente? Kanskje litt, men det er bare en dag i året, om du ikke ønsker å bli en romantisk storsjarmør på årsbasis. Første gang er viktig. Jubileer likeså. Detaljer som lukter, omgivelser, musikk osv. Bruk fantasien på søndag. Tenk deg om, hva har dere opplevd i løpet av forholdet? Hvilke aktiviteter har dere likt? Hvor har dere spist? At du har planlagt noe, og lagt hjertet i det, kan være det som gjør en blakk, mørkegrå valentinsdag til noe magisk. Tilpass valentinsdagen til jenta di, ikke gå i “ny bamse hvert år-fella”. For jeg tror ikke det er bamsen som teller.

Romantic Couple
Licensed from: MilanMarkovic78 / yayimages.com

 

Ps:

Hvis du står helt fast og ikke eier et eneste romantisk gen, kan denne filmen kanskje gi deg noen tips med ironisk snert:

video:top 10 chick flicks men hate
              -Top 10 Chick Flicks Men Hate-
 
Se også gjerne de to nedtellingene om top 10 romantiske klisjeer i film om du er helt grønn.

Filmen er hentet fraWatchmojo.com sin kanal på youtube, som forøvrig har en mengde morsomme nedtellinger, om du liker denslags.

#valentine #blakk #tips #mann #14.februar #love #romantisk 

2 kommentarer
  1. Har egentlig aldri skjønt greia med valentinsdagen. Man har jo 365 dager i året på å gjøre hyggelige ting for de man er glad i, og det trenger ikke å koste skjorta:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg