Helgens ost

Kjekt å plukke med seg litt pizzaost eller osteblanding til helgens taco eller pizza, er det ikke?

Kanskje til og med en pakke revet? Har du tenkt over at revet slett ikke er ost noen gang? Sjekk innholdsfortegnelsen om du ikke tror meg. Diverse størknet olje.

Hvis du går med sparingstanker, er dette et definitivt must:


Kilosprisen for ferdig raspet ost er latterlig høy, sammenlignet med ost i stykker. Selv uten at sistnevnte er på tilbud.

Kombinerer du trikset over med noen enkle fryseposer og en fryser, har du alltid små porsjoner med ost liggende til pizzatopping, omelett eller et ostesmørbrød. Kaster du ost noen gang er også trikset over anvendelig. Rasp og frys før den blir muggen. Dette tipset funker med andre ord like godt for studenter og små husholdninger som for store familier.

Hvis du er av dem som vil ha osteblanding? Ingen unnskyldning, kjøp en av hver og bland selv. Du vil fortsatt spare på det.

#rasp #ost #fredag #fredagstaco #tips #student #familie #helg

4 kommentarer
  1. Dette er ikke bare lurt økonomisk, men også MYE sunnere enn de “ferdigraspa” variantene. De fleste av dem er nemlig stappfulle av palmeolje, som er noe av det mest usunne du kan spise, og som i tillegg er en skikkelig miljøversting. Kjøp 1 kg ost når du har råd, rasp hele greia og frys i porsjonsposer. Hvis du fryser det litt “løst” går det helt greit å fryse alt i “en” porsjon også. Du får det fint fra hverandre. Det er helt genialt, og det holder i all evighet når du er student!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg