8 tips til en billigere tur på byen.

Fredagens vorspiel bør du planlegge nå. Alle tenker på hva de skal ha på seg, men hvor mange tenker over pengebruken? Har det i det hele tatt noen betydning? Hvis du vet at kvelden skal tilbringes på vorspiel, deretter på byen og så hjem, er det slett ingen forbrytelse å gjøre det billigst mulig.

1. Varene til vorspielet kjøper du inn på forhånd. Det er dyrt og stikke innom nærmeste kiosk for potetgull eller godteri.

2. Røyker eller snuser du, kjøp med det du trenger fra en butikk. Ikke bli nødt til å kjøpe på kiosk, i baren eller på en bensinstasjon. 

3. Tenk gjennom hvor mye drikke du faktisk trenger på vorspiel. Ofte kan innehaveren av vorspielet arrangere “restefest” i en måned på det som står igjen. Hvor mye setter du igjen i penger på vorspiel hvert år?

4. Tenk gjennom transport på forhånd. Ha en plan A. Hvis taxi hjem er eneste alternativ, kan du kanskje bruke litt mindre penger tidligere på kvelden?

5. Når bjellene ringer, trenger du å løpe bort til vannhullet for mer påfyll? Sjansen er stor for at både du og et evt nachspiel vil ha bedre av ett glass vann som avslutning på utekvelden. Hvis sistekjøpet koster i snitt 80 kr og du kutter det hver helg, er det 4160 kr, ved et snitt på en utedag pr helg. Klarer du det halvparten av gangene er det fortsatt 2080 kr.

6. Ikke spander deg ned til “knekkebrød resten av måneden”. Du angrer fort på å ha lekt millionær om du ikke er det.

7. Nattmaten kan du også spare en del på, om du tenker gjennom det på forhånd.

8. For en mer detaljert oversikt over sparepotensiale på drikke på byen, les HER. Små endringer utgjør store summer på et år.

Disco
Licensed from: alenkasm / yayimages.com

#fest #tips #vorspiel #planlegging #sparing

2 kommentarer
  1. Gode tips… Men holder sofaen i helgene. .hihi.. Den ene gangen i året… eller 2… eg smaker… Koster lite, når en ikke tåler så mye lengre.. hihi .. Ha en god natt :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg