Innkjøp til kjøkkenet – kjempefornøyd!

Nå er dessverre ikke dette dagens innkjøp, men alt sammen kjøpt på samme dag. Følte jeg bare måtte vise dere! Vet det er mye på en gang, men jeg ble så fornøyd! 


Spesielt vekten blir mye brukt, og de to formene med blå blomster på. Passer godt inn på kjøkkenet gjør det også. Sleivene er bittelitt slitt, men resten er i fin form. Det kan lages ufattelig mye mat med dette enda. 

Hva synes du om innkjøpene?


De tilhører dette kjøkkenet, et ekstra et vi innstallerte i stua da vi så at her kom det til å bli behov for mye matlaging fremover. Ingen stor håndverksbragd, men moro å lage selv. Og i selv som; bare meg.

Innkjøpene ble gjort på loppemarked, og sammen med småmøblene som utgjør kjøkkenet over og et lite arsenal kopphåndduker og duker, kom det på under 200 kr.

Ekstra god pris fikses ved å peile ut en snill dame i passende bestemoralder og si at dette blir bra til lekekjøkkenet til jenta som sitter i vogna og smiler pent. Gjerne mens du passer på å blåse opp den gravide magen litt ekstra. 

Og om det slo an?

Sannsynligvis de lekene som blir brukt mest i hele huset. Barnas leker trenger ikke være så dyrt om du ser muligheter. Og det beste? De kan hives i oppvaskmaskin og vaskemaskin når de er skitne.( Og har ingen synlige tegn til Hello Kitty, men det sa jeg bare halvhøyt.)

#kjøkken #mat #diy #loppemarked #leker #barn #detenkleeroftedetbeste #brukterbra

20 kommentarer

Siste innlegg