Mersalg + Kjempelett tips for finere kollasjer.

Stadig oftere ved betaling i butikk, får en spørsmål om en trenger noe annet. Rasende gode tilbud. Trenger du tre stk av de grisedyre angorasokkene, i dag er det faktisk 3 for 2? Har du behov for klesrulle med antistatiske superegenskaper? Kunne like gjerne vært oversatt til “sydensk”: “Special price for you”.

Av og til er det gode tilbud, men oftest ikke. Hvis du er bevisst på at disse spørsmålene kommer, er det mye lettere å si nei. Forhåpentligvis kjenner du hosholdets behov såpass at du vet om antistatisk klesrulle står på prioritert innkjøpsliste. Det samme gjelder faktisk uansett hva som spørres din vei, det er ingen hurtigquiz, du kan tenke før du svarer.

En tommelfingerregel kan være: Jo flere avanserte ord varen kommer med, jo større er sjansen for at den er overpriset. 

Mitt tips er derfor: Si nei til det motsatte er bevist. Og med det motsatte menes da: at det faktisk er et godt tilbud. Utfyllende om Tap i 3 for 2 her.

Enkelt, men effektivt tips til kollasjmekking følger under en eminent illustrasjon.

                                                                                          /annonselinker/

Even&Odd Tights black / Even&Odd Tights bordeaux / CALANDO Tights purple

 

Hvis du har fulgt meg en stund, vet du at bilder, det er ikke mitt satsningsområde nummer en. Men jeg har oppdaget kollasjer, og synes både de er morsomme å lage, og fine illustrasjoner til det jeg snakker om. Derfor tyr jeg til dem, ikke for å bli fashionmillionær.

 

Et enkelt tips fra en som ikke er ekspert, men som kan gjøre kollasjen din mer ryddig: Bildene er skjermdumper fra min mekking av illustrasjonskollasjen, i kollasjefunksjonen til blogg.no.

1. Sett inn de bildene du vil ha.

2. Gå inn i tekstverktøyet “A Font” og skriv en haug med punktum. Hold gjerne nede knappen for å spare på energien.

3. Ta med deg linjen inn i kollasjen ved å trykke på den i feltene under. Juster høyden på bildene dine.

4. Juster deretter størrelsen på bildene ved å flytte punktumrekken ved nederste linje.


5. Slett punktumlinjen med søppelbøtteknappen – rød pil.

 

Dette tipset er anvendelig enten du vil ha det ferdige resultatet på linje, som her, eller spredd rundt på kollasjen og ønsker lik størrelse på bildene. 

Var dette nyttig?

 

Husk #sparestyling og følg meg gjerne på Facebook.

 

#sparing #tips #mersalg #neitakk #fredag

2 kommentarer
  1. For butikkene er det god økonomi å spørre om du trenger “noe ekstra” når du handler. For mange, mange år siden jobbet jeg på en bensinstasjon som hadde en kampanje på bilvask. De reklamerte med at hvis ekspeditøren (altså jeg) glemte å spørre om du trengte en bilvask når du betalte for varen din ville du få en bilvask gratis. Det resulterte faktisk i mange hundre prosent økning i salget av bilvask. Vi som jobbet der ble veldig flinke til å huske å spørre om det siden vi fikk en bonus for hver bilvask vi solgte 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg