Grønnsakslørdag + Takk!

Av og til kjøper man mer grønt og frukt enn man egentlig trenger, og i stedet for å la det svinne hen som matsøppel, er lørdag en utmerket dag å få oversikt over hva du har, og planlegge hva det skal brukes til. Kjekt før du legger opp en eventuell ukesmeny for neste uke.

Gulrotmos/kålrabistappe/potet og purreløksuppe/blomkås og broccolisuppe/paprikasalat til allerede planlagte middager/soppstuing med løk? Kålrot/gulrot/selleristaver i tillegg til potetgullet og dipen? Det er mange muligheter, det spørs hva du har tilgjengelig. Du kan spare mye, både kroner og matsvinn, på å bruke det du har innerst i grønnsaksskuffen før du putter inn nytt foran. Det er jo en grunn til at butikkene rullerer varene sine, og putter det nyeste bakerst. Det er et system du bør adoptere på hele kjøleskapet ditt, men kanskje spesielt i grønnsaksskuffen.

Takk!

Tror helt seriøst at alle lykkeønskningene på forrige innlegg hjalp. Jeg har ihvertfall opplevd en ettermiddagshvil på 2 timer for både friske og syke. Synkronisert, veldig nødvendig og helt fantastisk! For første gang. Var nok alle de gode tankene som kom frem samtidig. Dere er rå!

#sparinghargodebloggvenner #spare #økonomi #grønnsaksskuffen 

4 kommentarer
  1. God påminnelse, takk! Jeg er fæl til å ende opp med alt for mye gamle grønnsaker fordi de ikke blir brukt. Men det var en god påminnelse til å bli bedre til det….så da blir det noe vegetarisk i morgen til middag 😉

  2. Uff ja… Har en tedens til å kjøpe alt får mye :p Men er blitt flinkere å bruke det før det må hives… Føler meg av og til som en kanin.. Hihihi
   Det er godt å høre <3 Ha en fin kveld videre flotte deg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg