Den nakne sannhet?

Hei bloggen! Jeg og du har etter hvert blitt gode kompiser, selv om jeg syns det er flaut å bli sett sammen med deg.  Understreker likevel: Det er ikke deg, det er meg. Tenkte jeg skulle være vågal å ta et bilde til bloggen uten sminke. Naturell liksom. Men i dag passer det dårlig, for jeg har en kvise. Skal vente til litt uti neste uke, rett etter frisørtimen, for da er håret optimalt stylet!

Hei bloggen! Jeg venter litt til med det bildet jeg, for nå er det mørkt ute og vanskelig å få det lyset jeg aller helst vil ha, det flatterende divalyset som helst kommer inn i stua mellom 11:37 og 11:37 og en halv, på dager der det ikke er overskyet.

Hei bloggen! Nå har jeg fått farget vipper og bryn og kjøpt meg ny pinsett, som kostet bare en dagslønn. Bare vent litt til jeg har fått finjustert litt nå, så kommer det et bilde.

Hei bloggen! Toåringen kalte meg dumming og klorte meg i ansiktet, så jeg må nok vente litt med det bildet.

Hei bloggen! I dag har også minstemann lært å klore.

Hei bloggen! I dag skjer det. Den nakne sannhet. Jeg er nyfarget både her og der, oppfønt til det ugjenkjennelige og uten en eneste urenhet i mils omkrets.  Det er nappet det som nappes kan og jeg skal sitte klar 11:37.

Tar en ansiktsmaske først også, for ekstra glød. Ja, og et par agurkskiver. Og gnur isbiter under øynene for å minske de blå ringene. BB-krem er jo i tillegg en krem, og ikke kategorisert under sminke vel?

Kan det bli mer ekte nå? 11:37. Skulle husket å lade kamera.

Når det som presenterer som den nakne sannhet i beste fall er en svært forfjamset løgn. En nakenhet som er en uærlig, fargelagt versjon av virkeligheten. En naken sannhet som helt tilfeldig er den mest perfekte nakenhet verden har sett. Er det egentlig rart idealene blir uoppnåelige?

Anse dette som et spark oppover, ikke nedover. Dessuten kun i den forstand at man skryter lenge av at snart kommer det, for så å polere resultatet. Sånn er jeg, helt naturlig! Jeg skjønner at en ikke vil slenge ut hva som helst på en blogg. Men når man skryter av den nakne sannhet, da tar man ikke fjeset fullt av klær først.

9 kommentarer

Siste innlegg