Viktige svar til Toril.blogg.no

Her kommer svar på en neve spørsmål innsendt av Toril.

Kan en fisk hverken sykle?

Det kommer an på om den er frisk som en eller ikke. Omega 3-nivået vil spille inn her, det samme vil om den er en fet fisk eller ikke. En skal ikke snakke stygt om fete, men da er det kanskje tryggest å starte med ergometersykkel. Bor den i et nabolag med mye krill, vil dette også ha avgjørende betydning for en eventuell prestasjon, som vist på tv. Støttehjul kan fort være det som velter hele spørsmålet. Eventuelt kan svaret også være hverken eller, det spørs hvor careless du ønsker å fremstå når du svarer.

Hvorfor kan ikke mi katte ligge når telefonkatalog?

Hvis katten din ikke kan ligge, må du ta den med til dyrlegen. Ikke for å virke som en besserwisser av noe slag, men katter burde kunne ligge. Det kan være noe så enkelt som gonartritt, coxartrose,prolaps eller kanskje du er slarkete på pelsstellet. Sistnevnte kan du merke dersom du aner en ballongformet utvekst på kattens flanke. I så fall kan det vise seg å være en medvirkende årsak til at den ikke kan ligge. Telefonkatalog har kanskje ikke så mye valg. De er jo utrydningstruet og godt plassert på rødlista. Var jeg den ville jeg valgt å ligge lavt. Og stille.

Hvorfor kan ikke jeg hoste når Morten Harket?

Det kan nok være vanskelig å ta innover seg at kjendiser er litt annerledes enn oss vanlige dødelige. Så også her. Ikke alle har x-faktor og star quality. Det er dessuten synd å herme, og meget mulig Harket har tatt patent på både host og hark. Svaret mitt til deg her må derfor bli «deal with it», samt en samling motivasjonssitater. Med roser. De må du forresten finne selv.

Hvorfor kan ikke jeg grine når fuglen på den grønne gren?

Fuglen på den grønne hadde akkurat vært igjennom et tøft samlivsbrudd, og stilte seg derfor i en helt annen mental balanse enn deg. Med mindre du er en skikkelig flink skuespiller, eller har årevis med trening, kan man ikke forvente at du presterer grining på det nivået. Alle bør ikke grine samtidig, for da blir det så himla trist å være til. Det blir fort nok din tur igjen. Det er jo dessuten bare å ta seg sammen.

Hvis noen ønsker å trene bullshitmusklene, svar på dette spørsmålet i kommentarfeltet:

“Helt ærlig, hvordan synes du selv at det gikk?”

#sparing #bullshit #svar #lekerseg #lørdag

9 kommentarer

Siste innlegg