Slipp mannen løs i sminkehylla! (Absurd sparetips?)

Du kan faktisk spare penger på å slippe mannen løs i sminkehylla. Hvordan i alle dager kan jeg mene at det er besparende? Du klarer da å bruke nok penger på sminke selv, om ikke mannen i huset også skal begynne å forsyne seg? Vel, jeg mener det kanskje ikke så bokstavelig. For husholdets økonomi er det en kjempefordel av mannen vet litt om innholdet i hylla.

Den hjelpsomme parfymeridama

Hvem har ikke opplevd julegaven eller bursdagsgaven funnet frem av en eller annen hjelpsom parfymeriansatt? For eksempel et helt fantastisk, grisedyrt spasett med skrubb og peeling. Med granbarlukt. Sterk granbarlukt. Gin. Som ikke gikk går vekk ved to runder innom dusjen engang. Hvis mannen skal kjøpe gave og har noen eksempler på hva du liker å komme med, er sjansen for treff vesentlig større enn hvis en ansatt får frie tøyler. Kanskje også en gave som består av ting du bruker kan være bedre enn noe som hypotetisk sett aldri blir brukt.

 

Mannen som kan hjelpe deg spare penger

Hvis mannen i huset vet hva yndlingsparfymen din er, hvilken mascara du liker aller best, hvilke kremer du sverger til og hvilke andre favoritter som finnes i hylla, har du en alliert til å se etter gode tilbud på akkurat dine favoritter. Og fire øyne er alltid mer årvåkne enn to. 

Kjenner du en mann som er ute og reiser mer enn deg med tilgang til tax-free, kan han kanskje handle med brukssminken din?

Hvis du vet at du kjøper med hele parfymeriet, kan kanskje en mann overtales til å innom å få tak i den ene tingen du faktisk trenger?

Er det en typisk mann, kan handleliste være er handleliste nødvendig.

NB NB NB NB!

Husk likevel på: hvis han vet hva det koster, kan det bli spørsmål om hvor mye du faktisk trenger. Er det et spareprosjekt på gang er ikke det bare negativt. Det ligger mange tusenlapper i baderomsskap og skuffer.

Make-up Man Artist
Licensed from: MilanMarkovic78 / yayimages.com

 

#sminke #mann #økonomi #tips

 

6 kommentarer
  1. Hihihi… Du kan så si 🙂 Mannen her e flink å prøve seg frem. Og eg blir alltid kjempe fornøyd.. Han e mye flinkere til sånt en meg 😉 Og har flere ganger hent at han kommer med en gave, der eg virkelig har ønsket meg det, men ikke tatt meg råd 🙂 uten at eg har nevnt noe om det <3
   Ønsker deg en god natt,, sov godt og drøm søt <3 Klem

  2. Jeg har alltid tenkt at men ikke bør kjøpe gaver til kjæresten sin som man ikke skjønner seg på, sannsynligheten 🙂 for å bomme da er veldig stor. Derfor er mitt tips å kjøpe gaver til sin kjære som man faktisk vet noe om, som fiskestenger, verktøy og annet hun har brukt for men ikke vet hun ønsker seg. Skikkelige kvalitetsting selvfølgelig! Men imot alle odds, bommer jeg ofte da også… Jeg har også prøvd meg på gaver som jeg vet hun trenger som f.eks strykejern, men bommet da også gitt, det holdt på å ende med skilsmisse faktisk… Her har du et tips/ønske til neste blogginnlegg, hvordan velge vellykkede gaver til den man er glad i 🙂

  3. For noen år siden var familien i Cannes, og der viste Datteren meg en parfyme fra burburey som het Brit. I og med at jeg heter det samme, måtte jeg jo kjøpe parfymen og den har blitt min parfyme siden da.
   Enkelt for Gubben, for når han går til parfymeriet husker han hva jeg heter uten å ha med huskelapp…

  4. Jeg har heldigvis et beskjedent sminkebudsjett, til tross for at jeg bruker sminke nesten hver dag 😉 Men det er ikke dumt å få noen til å handle for seg på Tax Free, forutsatt at det er helt tydelig hva som skal handles 😉 Penger spart er penger tjent 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg