Spar selv når håret ditt fortjener kun det beste.

Mange kjøpesenter kjører slalom med nattåpent for å skvise de siste pengene ut av oss i forbindelse med ferier. Når du går gjennom tilbudsavisene, er kanskje ikke frisørsalongenes tilbud det som stikker seg mest ut, kanskje du ikke legger merke til dem en gang? Ved å legge merke til dem, kan du spare en god del penger.

Salongenes tilbud

Selvfølgelig forutsatt at du til vanlig bruker produkter fra salong. I motsetning til for eksempel en sportsbutikk, som kan ha tilbud i avdelingen for enten treningstøy, fjellsko, ski, sykler eller ullundertøy, har en frisørsalong ikke så mange avdelinger å velge mellom. Svært sjelden er det avslag på behandlinger, og dermed er det enten hårprodukter eller annet tilbehør som settes ned for å fylle salongens tildelte plass i senterets tilbudsavis. 

Flere salonger?

Kanskje bor du i en by med flere sentre? Ta en ekstra titt på frisørsalongenes tilbud neste gang det kommer nattåpentavis. Hvis du likevel skal kjøpe shampo, balsam, og stylingprodukter hos frisøren, kan du like gjerne kjøpe den til en god pris? Og den beste prisen får du enten ved kampanjetilbud, når produktene er satt ned fordi de er utgående eller skal skifte design. Kanskje er det også en mulighet til å teste de produktene du lenge har ønsket deg, til en hyggelig pris?

Hvis du sjelden har penger til slike kjøp, prøv denne spareøvelsen: lag deg en minibuffer.

Mange kjøper på nett, og det er jeg fullstendig klar over. Dette er likevel et tips dersom man ofte kjøper hos salong, med de fordeler det har med veiledning.

 

Les også: Om sparing/spyr du av budsjettering? Der vil du få vite om dette er en spareblogg som passer deg eller ikke.

 

#sparing #tips #hår #økonomi

Little girl pretending mother hairdresser
Licensed from: lunamarina / yayimages.com

6 kommentarer

Siste innlegg