Dagens innkjøp

I dag har vi brukt en del hundrelapper på et nytt batteri til bilen. Følte det var på tide da bilen plutselig rekvirerte lading ved enhver parkering. Følelsene var med andre ord gjensidige. Ved å være genuint hyggelig og spørre om jeg kunne putte på ekspeditøren litt penger for å få det montert, fikk jeg til svar at det skulle ordne seg. Jippistemning 1. Når vedkommende slår inn monteringsbeløpet til kr 0: jippistemning 2. Kjempeservice i mine øyne.

For å toppe dagen, valgte jeg å ta med en venninne for en liten runde på det lokale senteret og en pitstop på matbutikken.

Så, da er det kanskje på tide å presentere noen av de fine innkjøpene? Selvsagt i #hundrelapper, det er jo hundrelappuke.

Oh, grellt? Kanskje skal det ikke brukes sammen engang. Hvem vet, kanskje det får fast plass i kurven på barnehagen som skiftetøy, hvis eneste oppgave blir å bekle gullungen hvis uhellet først er ute? Mer fancy enn kurven det ligger i, og et godt signal om at det ligger våte klær i hylla på skifterommet. Godt fornøyd.

86 % fisk til en hvitsausbasert fiskegryte med pasta, hvitløk og gulrøtter. Lett å spise for hele familien, samt lett å like. Nedpriset to dager før utløpsdato.

Å tro at dette rekker å gå ut på dato i slutten av april, er verre enn å tro på julenissen i konfirmasjonsalder.

Hvis hamstermentaliteten hadde slått inn på jordbæryoghurt, hadde en hundrelapp sett sånn ut.

Og til slutt. Litt til meg. De fleste som har barn og hus vil vel kjenne seg igjen i at “til meg” blir litt redusert. Vel: denne var verdt å putte inn i budsjettposten. Nok en av de bloggene jeg leste før jeg begynte å skrive. Til meg selv, fra meg selv. Som ikke engang er spesielt begeistret for å lese bøker. Så får vi se da, om det blir AFS.

#hundrelapp #innkjøp #newin #pappahjerte #bok #verdt #pengene #lese #mat #barnehageklær 

2 kommentarer
  1. Interessant å se hva man faktisk kan få for 100,-!
   Syns klærne var tøffe, jeg 🙂 Hadde gått i de selv (Har faktisk en pysjbukse på meg nå som er i samme gata)

  2. Tiril Rindstad: Ja, det er egentlig veldig mye verdi i en hundrelapp, bare man velger å prøve. 🙂 Toåringen var i ekstase, de er behagelige og hindrer ikke bevegelse og det er forsåvidt det viktigste for meg. 🙂 Åh, pysjbukse er så deilig!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg