10 000 kr spart, også i februar. Til tross for utfordringer.

Kanskje noen av dere lurer på hvordan det gikk med spareprosjektet vårt i Februar? Vi hadde jo store ambisjoner, og første delmål var 20 000 kr, hvorav halvparten ble lagt unna i januar.

Har vi sluttet å spare ettersom det ikke kommer oppdateringer? Februar var litt hardere mot oss, litt flere fristelser og litt flere uforutsette utgifter. Kos-utgiftene ble over doblet fra januar, det ble morsdagsfeiring og bilen fikk mast seg til splunkende nytt batteri.

Første del av februar kan rett og slett kalles en sprekk. Vi gikk, heldigvis for spareprosjektet sin del, uheldigvis for trivselen, over i en treukers sykdomsstafett som kan skremme hvem som helst. Som andre sammenlignbare stafettlag har vi også fire deltakere, og alle har bidratt godt over hva som kan forventes.

Denne stafetten er også bidragsyter til at kvitteringene på mystisk vis fikk råttet seg sammen og laget en massiv bunke. Uten at de automatisk stilte seg i kø og registrerte seg i noe regnskap. Sammen med redusert tiltakslyst gjør det at denne oppdateringen kommer godt ut i mars. Nå skal det sies at vi hadde nettbank-kontroll på tingenes tilstand, det var ikke slik at pengebruken i februar gikk på flakskvota.

Hovedfokuset i februar har vært å bruke mat fra fryser og skap, samt benytte alle tenkelige småtips for å dra seg selv ned på jorda når shoppinggenene slår inn. Mange av metodene er delt med dere, småpenger spart her og der, samt fornuftige valg, blir mye penger over tid. Shoppinggener kan forøvrig gjerne slå til i matbutikk hvis de er en stund siden du har vært på ordentlig shopping, så det gjelder å være skjerpet.

Resultatet for februar ble også 10 000 kr spart. Vi kan da si heisann gressklipper! Anskaffelsen skjer vel helst etter at påska har drevet rovdrift på den siste snøen i hagen. Hvem vet, kanskje det blir igjen litt til neste prosjekt også? Vi har ikke bestemt oss for hva neste delmål blir enda.

Piggy Vault With Money Showing Money Safety
Licensed from: stuartmiles / yayimages.com

Vi vet at mars ikke blir like bra, til det er både store kommunale regninger og bilavgifter for tilstedeværende. Vi får bare gjøre det beste vi kan, heng med for oppdatering i slutten av måneden.

Jeg kommer med jevne mellomrom fremover til å legge inn et par linker nederst i noen av innleggene mine, repriseinnlegg. Dette blir min måte å “reposte” innleggene på, slik at nye lesere kan få noen forslag til lesestoff. Dagens reprise er to konkrete sparetips: Helgens ost og Studielånet, kan du spare enda mer?

Flott lørdagskveld og herlig søndag til alle sammen!

#sparing #økonomi #reprise #repost #oppdatering #tips #sparegris 

8 kommentarer

Siste innlegg