Ullklær til jubelpriser.

Du handler kanskje ikke så mye klær i dagligvarebutikker? Ikke jeg heller, men akkurat denne tiden på året gjør jeg et unntak. 

Med barnehagebarn i huset er det en ting som er skikkelig bruksvare: ullundertøysett. Stort sett alle dagligvarebutikker har et eller annet utvalg fra Pierre Robert, og nå skal det ut av butikk og lager for å gi plass for sommervarer. Det betyr vanligvis halv pris.

Halv pris for ullsett du likevel må kjøpe til høsten. Forskjellen er kanskje plasseringen på stripene. Men det trumfer ingenting her i huset. Longsene brukes under bukse, og om det ikke matcher helt, vet jeg i alle fall at toåringen holder seg varm. Etter over ett år i barnehage, kan jeg også si at Pierre Robert sitt ullundertøy ikke står noe tilbake for det fra andre, langt mer hypede produsenter.

Kanskje kan du også kjøpe det som bursdagsgave eller julegave? I stedet for å kjøpe ting folk muligens ikke trenger, hadde ihvertfall jeg blitt glad for noe slikt til mine barn.Kanskje har de også til voksne?

Jeg skjønner også at vinterdresser og sko er vanskelig å kjøpe for neste sesong. Men undertøyet? Så lenge du kjøper det for stort vil avkommet en eller annen gang nå det igjen.

 

Ser du at ullundertøyet til denne jenta er fjorårets modell?

little girl wearing winter coat
Licensed from: phovoir / yayimages.com

#ull #tilbud #tips #sparing #salg #dagligvarebutikk

8 kommentarer
  1. Som oftest holder ulla samme kvalitet år etter år… 🙂 kjempegodt tips som mange flere burde benytte seg av 🙂
   Og forresten… Jeg ser ikke om jenta har på seg ullundertøy en gang :O)

  2. Veldig lurt! og jeg skal ut å handle ull nå..for det jeg brukte i vinter er helt utslitt..så tenkte faktisk at NÅ er det sikkert billig..og ja, er fine gaver i stedefor alt annet tull.. 🙂

  3. Yo…
   Då må eg bara få fortella, at eg… Når eg ikkje sitte forvist i bodå, men får lov te å gå på jobb…. E ein av dei usannsynligt flinke og dyktige sjåførane, se suse rundt i Norges forjettede land, og levere Pierre Robert undertøy, øve ein lav sko…. Te alt se finnes av daglivarekjeder, i alle krinkel krokar se finnes, av våras land ufattelig enorme veinett… Av strålande standard
   Eg har kjørt som ein vilmann, (sjølsagt innenfor Norges veitrafikklover) for å rekka nærbutikken før an stenge, se ligge så langt utafor allfarvei, at det blir sånn jubel og fest, når det kjeme framand folk te bygdå, at man kjeme seg ikkje avgårde igjen, før man har fått kaffi, klapp på skulderå og lovord fra forfrøsne foreldre, se endelig….
   Kan kjøpa Pierre Robert undertøy , te ungane sine igjen…
   Å du hildrande du…
   Og hopp og hei… God Påske , lille grønne SpareGris…
   =D

  4. Frode: Burde kanskje redigere inn at folk må kjøpe ekstra mye slik at det er plass til et nytt lass når du kommer 😉 Dette lukter gullmedalje, Frode, du fortjener å hoppe oppover på seierspallen 🙂 Kjempegod påske til deg også 🙂

  5. FotoSeljordslia: Ja, det er lite kvalitetsforskjell å spore. Ift jenta: jepp, det er jo slik de ser ut, ungene i barnehagen på vinteren. Så tror ikke så mange tenker over hvilket ullundertøy vedkommende har på 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg