Hvordan bruker du følgersystemet til blogg.no?

Du er løs om du hanker inn følger etter følger uten noe intensjon om å følge opp relasjonen. Du bare trykker i vildens sky, samme hva det handler om. Formålet med trykkingen er at vedkommende skal følge tilbake. Gjør den ikke det, slutter du å følge.

Du er rundbrenner om du stadig leter etter noe nytt og spennende, bytter følgere oftere enn sokker. Det skal ikke så mye til for å krysses ut av feeden din, du går fort lei og sletter de du følger for å lete etter noe mer inspirerende.

Du er prippen om du leter etter den perfekte følgeren, som gjerne er en kopi av deg selv. Du følger kanskje ingen, eller svært få. Men synes det er stor stas med de som følger deg. Du er derimot svært kostbar med å følge tilbake, det kan jo være at han som har kommentert hos deg i en hel uke er en løs sak.

Du er needy og leter etter en som er villig til å gi alt, og krever mye respons for å opprettholde forholdet. Hvis du ikke får kommentarer hver dag, er ikke følgeren verdt å følge. Skal dere ikke bli bestevenner, kan det være det samme.

Du er trofast hvis du har dine du følger, og aldri forandrer på det, hverken legger til flere eller tar vekk noen.

Du er samler hvis du vil ha mange på hånden, for å aldri gå tom. Bloggene kan handle om alt mulig, så lenge du finner det interessant. Du leter etter den du mangler i samlingen og får aldri nok.

collection of different cultures
Licensed from: gunnar3000 / yayimages.com

Følgersystemet til blogg.no er helt unikt. Du får muligheten til å samle alt som kan krype og gå av spennende og interessante blogger i en egen mappe. Din mappe. Slik at du får oppdateringer av dem i en egen newsfeed. Du er din egen redaktør.

Jeg samler på alt som virker interessant ved første blikk. De fleste beholder jeg også. Hvorfor det?  Fordi det er utrolig mange blogger her inne, og jeg vil ikke gå glipp av interessante innlegg. Hvis jeg da kjeder meg; inn i mappa mi og finne igjen blogger jeg liker i stedet for å lete etter nye på random.

Jeg er kanskje en dårlig følger selv. Jeg kommenterer ikke hver dag hos alle jeg følger, til det har ikke døgnet nok ledige timer. Men jeg følger deg fordi du har noe. Noe som skiller deg fra resten. Kanskje er du lik meg, kanskje totalt ulik. Kanskje er vi enige eller uenige i sak, er det sistnevnte er det et ekstra kompliment, for da skriver du virkelig godt. Mest sannsynlig fordi du kan lære meg noe, for det er virkelig et svakt punkt – jeg er læroman. Og ekstremt sannsynlig fordi du får meg til å le.

Jeg ser ikke på det å følge en blogg som det samme som å bli bestevenner som må følge opp relasjonen hver dag. Men jeg ser på det som en high five til dere alle fordi dere har skrevet dere inn i newsfeeden min. Fordi jeg vil lese. Og jeg skriver ikke bare for å skrive. Derfor skriver jeg heller ikke en bråte uinspirerte kommentarer, kommenterer jeg er det fordi jeg mener det.

Jeg gleder meg til å logge inn og lese feeden min. Fordi gjengen jeg følger er en samling fantastiske skriblenter.

Hvordan bruker du følgersystemet til blogg.no?

#følgere #system #blogg #jippi

11 kommentarer
  1. Stilig skrevet, sånn liker jeg 🙂 er nok derfor jeg følger deg.. 🙂 Hehe. Jeg har vært så heldig at jeg har fått følgere som jeg også følger via Unnis challenge blant annet. Og siden alle er så flotte mennesker så blir det nok sånn 🙂

  2. Jeg har en del blogger jeg leser ofte..og legger gjerne igjen en kommentar..men langt fra hver gang , det ville blitt alt for slitsomt 🙂
   Så er det noen blogger jeg ser innom av og til om det er noe som tiltrekker min interesse..men jeg lar meg sjelden “lokke” av spekulative overskrifter…
   Slutter ikke å følge folk om jeg ikke får kommentarer tilbake..men blir selvsagt til at en ikke legger igjen så mange kommentarer om en ikke får noen respons i form av svar eller en kommentar tilbake :)) Fin kveld videre og sov godt :))

  3. Sant d du skriver her 🙂 jeg leser mange og jeg kan glippe og ikke får med meg alle innlegg til alle. Og av og til etter jeg har lest så vet jeg ikke hva jeg skal kommentere. Så da lar jeg være å legge igjen noe 🙂 bedre å la være da enn å skrive noe dumt eller dårlig.

  4. Siden jeg ikke har blogg selv på blogg.no synes jeg det er vanskelig å følge med på de bloggene jeg liker å lese. Så da må jeg automatisk gå inn på dem, huske bloggnavnet, og så lese/kommentere. Men men, det gjør ingenting. 🙂
   Du skriver fint!

  5. FotoSeljordslia: Ja, det er moro med slike utfordringer, det gjør det lettere å finne nye og spennende blogger. 🙂 Det er så overraskende mye bra folk her inne, har enda ikke truffet et eneste troll, faktisk. Selv om det er det en hører mest om i media.

  6. annebe: Høres kjent ut, dette her. Jeg er heller ikke spesielt fan av spekulative overskrifter, en føler seg rett og slett litt, eller egentlig skikkelig lurt. Håper du får en strålende dag 🙂 Og, du , spiste du skoleboller på Fattigmann? De er fantastisk gode, prøver å finne en unnskyldning for å kjøpe det hvis vi er i Kongsberg. Og den som leter, finner…. 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg