Wow, du får mye forskjellig for 1000 kr.

Deltakerne i min påskeutfordring har virkelig gjort skamme på begrepet: “en får jo ingenting for en tusenlapp lenger”. Og jeg er så stolt! De har laget helt utrolige kollasjer og har gitt prosjektet en pangstart. For dette kommer det mer av på bloggen. Først #sparestyling, så #hundrelapp før jeg nå har landet på embeden . Verdien av penger kommer enda tydeligere frem på bilder, og det er veldig viktig i det forbrukersamfunnet vi lever i, at man får noen påminnelser på hva penger faktisk kan oversettes til. Hvis en trekker fra skatt, er 1000 kr faktisk ganske mange timer arbeid, hvor mange timer du må jobbe for 1000 kr? 1000 delt på timelønnen din etter skatt.

For å ikke pjatte videre, her er dagens stjerner:

fyst.blogg.no

gothicvamperstein.blogg.no

merethejoha.blogg.no

seljordslia.blogg.no

 Alle sammen har løst oppgaven på en forbilledlig måte. Og ettersom jeg har sagt at svært gode bidrag blir rost opp i skyene, så er dere alle sammen godt ute på en flyvetur akkurat nå. 

Gothicvamperstein har funnet et strikkemønster hos etsy, og satt sammen en flott kollasj fra Royal Design. Gothicvamperstein fortjener en ekstra stor stjerne i boka, hun har levert fantastiske bidrag i begge sparestylingutfordringene, og nå også her. De to bildene som følger er altså en tusenlapp til sammen.

Min favoritt fra gothicvamperstein må bli strikkemønsteret. Selv om jeg ikke kan strikke i det hele tatt. Så nydelig!

Jeg er så utrolig glad for at Terje fra fyst.blogg.no valgte å lage en kollasj med sine favoritter. Hele antrekket til under 1000 kr. (fyst.blogg.no er den nye bloggen til de herlige menneskene bak filippaa.blogg.no) Det er alt for lite kolllasjer med herreklær på blogg.no, i mine øyne.

Min favoritt fra Terje sin kollasj blir skjorta. Kjempeflott! Mulig samboeren min får en sånn.

Seljordslia.blogg.no har valgt en vårlig drøm av et antrekk. Mangler kun sommerblomster i hånda, så er det mai. Kjempetakknemlig for at hun valgte å delta, hun en blogg fylt med fantastiske bilder, som jeg begynte å lese/ble oppmerksom på under Unnis magiske challenge. Hele antrekket under 1000 kr.

Favoritten blant Seljordslias funn blir cardiganen. Jeg er svak for cardiganer med spennende detaljer, i dette tilfellet ryggen.

Fra fyst.blogg.no, kom det ikke bare ett, men to herlige bidrag. Understående er Yvonne sin kollasj, her også et helt antrekk under 1000 kr. For å gjenta: fyst.blogg.no er tidligere filippaa.blogg.no – følg med videre.

Favoritten fra Yvonne sin kollasj blir nok skjørtet, det kan brukes til alle anledninger. Likte også snittet på jakken, men er dessverre ikke disponert for rosa klær.

Og til slutt, merethejoha.blogg.no, jenta med gullpennen, som skriver fletta av de fleste. Så gøy at hun valgte å bruke en hel kveld på å delta i min challenge, med et fantastisk resultat. Denne kollasjen er også 1000 kr, egentlig 13 kroner over, men når du har brukt hele kvelden og slitt med kollasjfunksjonen, ser vi glatt mellom fingrene på akkurat det. 

 

Min favoritt fra Merethe sin kollasj må bli jakka. Utrolig fin, og til den prisen? Trodde nesten ikke det var sant. Denne kollasjen er nok den som er nærmest min klesstil.

Jeg skulle jo egentlig skrive litt ekstra om den kollasjen jeg ønsket meg mest, men valgte å trekke frem den tingen jeg ønsket meg mest hos hver deltaker. Dette fordi alle hadde løst oppgaven så godt. Hvis jeg skal trekke frem en spesielt, blir det Terje sitt bidrag, fordi det skiller seg positivt ut som en svært god og stilren kollasj for menn, men med nok personlighet til å unngå å bli kjedelig.

Jeg anbefaler deg å gå inn å se deltakernes egen presentasjon av bidragene sine, da ser du helheten bak valgene mye bedre. Direktelinker her:

Gothicvamperstein sitt bidrag

Fyst sine bidrag

Seljordslia sitt bidrag

Merethe sitt bidrag

 

 Dette var dagens tusenlapper. Hva synes du?

16 kommentarer
  1. Jeg er enig med deg, Terje sin er kjempefin. Det der hadde vært fint på kjæresten min også. Du Sparing: så fin bloggen din har blitt. Selv om teksten i seg selv burde holde må jeg bare innrømme at visse layouter rett og slett kan gjøre det tyngre for øyet å ta det inn. Grattis;)

  2. Gud så masse fine kollasjer 🙂 Det er virkelig ikke sant at du ikke får noe for 1000 lappen! Du kan få utrolig masse til 1000 kr om du bare lete på nettet osv.

  3. Wow! Så utrolig hyggelig! Tusen tusen takk, som mann er jo det litt ekstra stas å bli satt pris på som blogger og når jeg til og med blir favoritt, nei det tok kaka! Ja, nå er det virkelig påske aften 😀 Haha! Kjempe kult! Beste hilsninger fra en veldig stolt mannemann 😀

  4. JULIE WINGE: Ja, han hadde virkelig tatt oppgaven, syntes jeg. Skikkelig stilig, og klærne ser mye mer eksklusive ut enn at alt det der er under en tusenlapp. Tusen takk, så koselig at du liker det. Til å være første forsøk på en total makeover på egen hånd, uten noe som helst forkunnskaper, er jeg faktisk veldig fornøyd. 🙂

  5. FotoSeljordslia: Ja, det er bare å nyte det – stjerneklar kveld dette blir. 🙂 Ja, som sagt tidligere, jeg synes klærne ser mye mer eksklusive ut enn at det der er “bare” en tusenlapp- Når det er sagt, gjelder det forsåvidt alle kollasjene. 😉

  6. Tone V.: Ja, jeg er superimponert over innsats og kreativitet, og ikke minst måten de som har valgt antrekk har satt det sammen på. Og kommer heller ikke over hvor mye interiør det er på kollasjen til vamperstein. Rett og slett imponerende!

  7. Terje og Yvonne: Det var så fortjent, klærne ser jo mye mer eksklusive ut enn at alt er under tusenlappen,(gjelder forsåvidt alle kollasjene) og de er virkelig pent presentert og et helhetlig, klassisk men ikke kjedelig antrekk. Virkelig imponerende! Du har all grunn til å være stolt!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg