Ha din egen easter egg-jakt.

Eller ikke akkurat nå da, men når butikkene åpner igjen, da skal vinter og påske for alvor ut av hyllene. Noe skal inn på lager til neste år, mens andre ting, vel de skal ut. Og gjerne fortest mulig, slik at det gjør rom til vår, også inne i butikken. For å få ting ut fort, har butikkene en taktikk som går ut på å dumpe prisene, gjerne i sammenheng med opphenging av masse skilt med utropstegn og store bokstaver. (Fenomenet kan forøvrig også ses av og til i BloggShout.)

Har du brukket ski eller skistav er det nå du bør handle. Eller om du bare må bytte de ut av andre grunner. Ikke vent til neste år med full pris hvis du kan kjøpe nå til halv pris. Helt ærlig; ingen ser på årsmodellen på skiene eller stavene uansett – de er jo enten nede i et spor, nede i deilig pudder eller borte fra øyesyn før de som ser på deg rekker å blunke. De eneste bildene det har betydning for er de der du har satt opp skiene og tar bilde av påskestemningen. Men ærlig talt, der vil de fleste fokusere på naturen og været, ikke fargen på skiene dine. 

Det samme gjelder forsåvidt alt med prefiks ski. Smørning, klær, sko, hansker, briller. Eller slalom. Ski, hjelm, utstyr. Kanskje også truger og isborr? Skiboks? Trenger du mer påskepynt, duker og nips til neste år, kjøp nå. Skulle smågodtlagrene ha gått tomt; påskesjokolade er også rammet av utropstegn og store bokstaver.

Som nevnt i innlegget Slakt Valentines Day; utnytt etterdønningene etter sesongen. Enten den heter vinter eller påske.Det er nå den virkelige jakten på easter eggs starter.

Composite image of fingers as easter bunny
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

#påske #salg #tips

12 kommentarer
  1. Ja man skulle vært flinkere til å kjøpe nå..eller når det er salg..men ofte så er man ferdig med snø og påske..og orker ikke tenke på det da..Men helt klart det lureste!! 🙂

  2. Søtmonsen ): Ja, de skal jeg også se over, om det kanskje er på tide med noen nye. Spesielt i herreskoavdelingen her i huset har skoene en tendens til å “plutselig” være utslitt, så kanskje jeg kikker litt der også.

  3. spisogspar: Ja, hvis en trenger ski til neste sesong, vet en det jo som regel allerede nå, så hvorfor vente? Hvis en har mulighet til å kjøpe nå selvfølgelig. Håper dere har en flott mandag. Ble forresten en kremet vegetarsuppe inspirert av deres oppskrift til kvelds her i går. Hadde ikke nøyaktige ingredienser, så ble potet,gulrot, hvitløk,løk og ingefær, men like fullt deres fortjeneste som inspirasjon.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg