Gjenbruksuke.

Denne uken er gjenbruksuke på bloggen, med fokus på dine og mine gjenbruksskatter. Derfor kommer det nok en utfordring, denne gangen av det konkrete slaget. Motivasjonen for å fortsette fokuset på verdien av penger har ikke blitt mindre etter påskens utfordring. Kanskje kan noen få åpnet øynene hva gjelder gjenbruk i løpet av uka? Eller kanskje du har huset fullt av gjenbruksskatter allerede?

Chest
Licensed from: Oleg Zhukov / yayimages.com

Oppgaven din denne uken er å ta bilde av noe du har kjøpt brukt, samt legge med hva du betalte og hva som er ca-pris på tilsvarende ting kjøpt nytt. Dette er rett og slett en skryteuke for dine beste bruktfunn, enten fra loppemarked eller bruktbutikk.

Du kan vise frem så mange bilder du vil. Ved å delta er du gjenbruksambassadør, dersom du deltar med flere enn 7 bilder er du gjenbrukssjef. Interiør, utemøbler, klær, kjøkkenredskap,blomsterkrukker, bunad? Denne omgangen ekskluderes motoriserte kjøretøy som bil, moped og privatfly.

Merk innlegget ditt nederst med .Hashtagen er en embed, så den vil forandre seg til bildet nederst i dette innlegget.

Trenger du inspirasjon og er usikker på hvordan du kan gjøre det, sjekk gjerne ut gjenbrukssjef Marielle sitt innlegg: Gjenbruksuke! Challenge.

Alle som deltar vil bli presentert og linket til i et oppsummeringsinnlegg på søndag. Underveis i uka vil jeg også presentere noen av mine egne bruktkjøp.

Velkommen til gjenbruksuka, er du flink på gjenbruk?

For å lese mer om prosjektet, se

#bloggsparelapp

20 kommentarer

Siste innlegg