Gjenbruksuka: loppemarkedtur i bilder.

Ofte når folk er på loppemarked høres følgende setning som et ekko i huset ved hjemkomst: “Hva i alle dager skal du med den?” Hvis du ikke kan svare på det, har du sannsynligvis fått loppestjerner i øynene.

Det er kjempelett å få, du går rundt og har mulighet til å kjøpe et assortert utvalg varer for en kjempelav pris. Men også her gjelder regelen: ” Hvis du kjøper ting du ikke trenger, er det som å kaste penger i søpla”.

I anledning gjenbruksuka vil jeg derfor svare på “Hva i alle dager skal du med den?” for tingene kjøpt på en loppemarkedtur. Det er ikke alltid slik å gå på loppemarked som det fremstilles i enkelte interiørmagasiner. Du finner ikke bestandig de fantastiske skattene. Ikke tenk at du er på tidenes skattejakt, du er på et marked der du kan finne hva som helst, men ikke alt er gullbelagt. Du kan likevel finne mye du finner bruk for, eller rett og slett har bruk for. Ting kjøpt på loppemarked trenger ikke stå fremme på hylla som skatter, det kan like gjerne ligge i en kjøkkenskuff eller stå på et vaskerom. De romantiske loppemarkedene med bare skatter og funn, vel, jeg har i alle fall ikke funnet dem.

Liker du å dra på loppemarked?

Hva tror du totalprisen for varene på begge bildene kom på?

Delta gjerne i Gjenbruksuka, ukens oppgave ligger som link i bildet:

#bloggsparelapp

#loppemarked #gjenbruk #gjenbruksuke

9 kommentarer
  1. Jeg må innrømme at jeg ikke har vært på mange loppemarkeder. Det var bare når det ble arrangert på skolene når jeg var liten, eller hvis jeg tilfeldigvis har kommet over dem på søndagstur 🙂 Men må si jeg beundrer dere som klarer å gjøre om brukte ting til noe nyttig. Styrer og ordner 🙂 Tipper pris på maks 150kr for tingene, siden det pleier å være så billig på loppemarkeder 🙂

  2. Så mye flott! Ja jeg gikk mye på loppemarked på mine yngre dager! Men fikk nesten forbud av mannen…for jeg finner alltid så mye rart..og vi har flere boder selv..med ting som “kanskje kommer til nytte en dag!” hihih. 🙂

  3. Herlig! Jeg liker virkelig loppemarked, jeg er glad i å kjøpe både nytt og brukt, interiøret mitt er en fin miks av both. Jeg var på loppemarked noen måneder tilbake, mye av det skal spraylakkes. Men ahh, så mye fint å finne på loppis! Du har gjort noen flotte funn må jeg si 😀
   Ny leser på bloggen din, så beklager jeg etterspør denne typen innlegg om du alt har (skal lete nå) men kan du kanskje skrive litt om hvordan du finner loppemarkeder og litt tips og triks?

  4. Silje Romundset Karlsvik: Takk, jeg var veldig fornøyd. Og så lenge man er fornøyd selv, er jo det det viktigste. Både i forhold til interiør og ellers i livet. Jeg liker også godt å blande nytt og brukt.

   Så koselig med ny leser, velkommen og håper du trives! Kjempegode tips, har ikke skrevet om det før. Tror kanske akkurat du fikset to nye innlegg til gjenbruksuka. Et om hvordan finne loppemarkeder og et om tips og triks når en først har kommet dit.

  5. Mye fint og veldig kreativt 🙂 Jeg liker å gå på loppemarked, men jeg har ikke disse kreative øynene, så er ikke så ofte jeg kommer hjem med ting 🙂
   Jeg tipper du betalte rundt 100 kr for alt 🙂

  6. Enig enig. Så lenge en selv er fornøyd og trives i sitt eget hjem, så er det alt en trenger!
   Flottings, da skal jeg følge med! Jeg vil gjerne hive meg rundt på flere loppemarkeder og slikt og lete etter noen skatter igjen, you never know what you’ll find! 🙂

  7. linnhelens: Nei, det er jo ofte en sånn ting man enten gjør eller ikke gjør. Men tror det har blitt mer stuerent de senere årene. Alle kan klare å gjøre brukte ting til noe nyttig. En trenger ikke nødvendigvis transformere ting heller, en må bare vite litt hva en leter etter. “Fasiten” er ute, med forklaringer.

  8. Elin Slåen: Tusen takk 🙂 Mine “kreative øyne” er nok ikke de skarpeste de heller, men de blir bedre med trening. Fasiten er ute i nytt innlegg, med forklaringer.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg