Oppsummering av Gjenbruksuka del 2.

Her kommer andre del av Gjenbruksuka, og her fortsetter jeg å vise frem alle disse folkene jeg er så kry av. Du bør, som vanlig, besøke innleggene selv for en bedre, helhetlig opplevelse. Legg spesielt merke til det økonomiske aspektet i innleggene, gjenbruk er ikke bare et miljøvalg, det er også et godt økonomisk valg. Direktelinker til innleggene ligger i bildene.

 

De du møter i dette innlegget er:

dvergpinschereimitthjerte.blogg.no sitt innlegg med fine bruktfunn inkluderer blant annet en peis. Nypris på mellom 15000kr og 20000kr, hun betalte 2000 kr. Hvis nyprisen er 15000 kr, er det en spareprosent på 87 %, er nyprisen 20000kr, er spareprosenten 90 %.

 

Seljordslia.blogg.no har virkelig tatt utfordringen, og har levert fem helt fantastiske bidrag! Blant hennes bruktfunn er blant annet en stor kaffekjele til 100 kr, med nypris 495kr. Vanligvis kan en se salg med 20% avslag, men her betaler du heller rundt 20 %.

Bruktbutikken Gamle Union i Skien

 

Og til slutt, Unni, magiskliv.blogg.no. Det siste ordinære innlegget på bloggen hennes er en samling av hennes innlegg om gjenbruk til denne utfordringen. En konfekteske av et innlegg fra en dame med peiling.

Innlegget etter annonserer hun at hun gir seg. Det er så trist. Spesielt på en plattform der mange etterlyser de ekte bloggene. De som skriver om ting med substans. 

Jeg vil derfor gi deg en oppfordring: Jeg har et dårlig skjult håp om at Unni vil begynne å skrive igjen. For å vise henne at jeg mener alvor når jeg sier jeg vil lese blogger som ikke bare handler om overfladiske ting, merkes dette innlegget med #magiskliv. Deler du oppfatningen, gjør du det samme på et innlegg hos deg. Kanskje kan vi gi noe av den motivasjonen som trengs? Spre gjerne ordet.

Update: kort tid etter dette innlegget ble publisert, kom Unni med et innlegg og bekreftet at hun ville fortsette å blogge. Oppfordringen står likevel, motivasjon får man aldri for mye av.

 

Hva synes du om denne rundens bruktfunn?

 

#gjenbruksuke #gjenbruk #flinkefolk #magiskliv

#bloggsparelapp

8 kommentarer
  1. Først må jeg si at dette har vært en super inspirasjon for meg. Både til egne innlegg, og å lese de andre flotte innlegga.
   Så må jeg si at jeg savner Unni, selv om jeg nesten ikke kjenner ho engang. For et magisk og flott menneske! Så om vi kan få henne tilbake så blir jeg kjempeglad! Mitt bidrag til det akkurat nå er at jeg har lagt til endel bilder med kreative ideer fra hennes blogg til Pinterest. Slik håper jeg at nye lesere kan finne veien inn til henne.

  2. Takk for linking..og jeg syns vi alle har hatt fantastiske innlegg..Veldig synd med Unni…og hun var/er jo virkelig en som frontet gjennbruk!! Så tommel opp for påfunnet ditt! skal gjøre det jeg også.. Igjen så sier jeg tusen takk til deg, som satte i gang denne utfordringen!

  3. FotoSeljordslia: Så bra! Håper vi har sådd et frø om gjenbruk hos noen som ikke har tenkt så mye på det i løpet av uka. 🙂 Jeg har storkost meg hele uka, både med å skrive selv og lese alle de fantastiske bidragene. 🙂

   Unni er helt genial. Og nå kom julegaven vår nettopp på bloggen hennes også 🙂

  4. dvergpinschere i mitt hjerte: Bare hyggelig! Ja, alle er så bra og er fantastiske eksempler på hvor viktig og riktig gjenbruk er. Det er jo skikkelig gøy å lage utfordringer når det er så mange flinke som vil delta. Julegaven vår kom tidlig på bloggen til Unni i sted. Herlig!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg