Lesernes uke 1: #sparestyling.

Forrige uke fikk jeg en melding fra Sunniva, som ønsket seg en ny utgave av #sparestyling. Og den som ønsker seg, den får. Det gjelder forsåvidt alle denne uken, da det er Lesernes uke.

Noen av utfordringene med en garderobe er å få brukt elementer en allerede har, fremfor å kjøpe nytt. Denne ukens sparestyling er derfor en hybrid.

Oppgaven din er: Du har 150 kr i budsjett. Med disse pengene, og ting du har i skapet, skal du sette sammen et festivalantrekk. Kanskje finner du et kjempekult festivalantrekk i garderoben uten å bruke penger?

Sommerens festivalmote er spådd å være hakket mer romantisk og litt mindre bohem enn tidligere år. Husk solbriller, veske og en jakke/genser til kveldstimene. Klær du har kjøpt i 2016, skal så langt det er mulig ikke benyttes. Hvis du vil, må du gjerne knytte antrekket til en spesiell festival eller konsert.

Hipster friends in camper van at festival
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Masse lykke til!

Denne gangen merkes innlegget , og du kan lage ditt bidrag frem til torsdag. Oppsummeringsinnlegg kommer på fredag, med linking og presentasjon av bidragene.

#bloggsparelapp

#lesernesuke #ønske #styling #spare 

8 kommentarer
  1. Ja dette tror jeg blir vanskelig..men skal ha det i tankene..og se hva jeg finner..Men jeg har jo aldri vært på festival..hihih. så vet jo ikke hva man har..men skjønner jo litt da..:-) Så får se og høre hva andre også finner..Tenkte på noe..men det ligger nede i kjellerene, ett eller annet sted..orker ikke begynne å rote frem DET.. men skal tenke! Morsomt å følge med da!

  2. dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, det viktigste med disse utfordringene er uansett tankeprosessene. Det er først og fremst der endringen må skje, så får eventuelle bidrag bli en bonus. 🙂

  3. Jeg tror jeg må si at jeg digger bloggsparelappene dine Kristin! 😉
   Jeg får se om jeg hiver meg med på denne eller ikke. Må ta en titt i kleskapet og fundere litt.
   <3 Håper dagen din er fin!?

  4. Unni: Så bra 🙂 Oppsummering blir det uansett om noen vil være med eller ikke 🙂 Det viktigste er å få på plass noen nye tanker hva gjelder hvordan vi ser på klesskapet vårt. Dagen er alltid flott, og du bidrar med herlige kommentarer som vanlig! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg