Blogg og sånn – delingsside på Facebook driftet av blogglisten.

Nå er det enda lettere å profilere de beste innleggene sine på Facebook. Den nye Facebookgruppen driftet av blogglisten.no; Blogg og sånn, passer perfekt for sånne som meg. (Og deg?) Der kan jeg dele de av innleggene mine, og kanskje få noen flere lesere. I alle fall om en liten stund. Akkurat nå må en bare spre ordet for å få flere til å få øynene opp for gruppa.  

Å drive en Facebookside for ihvertfall denne bloggen er en utfordring. Ikke er det spesielt moro heller, da jeg enda ikke har gått til det skritt å lure folk til å følge siden ved hjelp av giveaways eller krav til liking for å bli ukens blogg. Og hvis man ikke gjør det, samtidig med at man ligger lavt i vennelista, da kommer ikke følgerne fresende og stiller seg i kø. Hvis ting ikke er moro, vel da blir det nedprioritert. Facebooksiden til bloggen er en av de tingene som jeg ikke har funnet ut av enda. Kodeknekker uløst. Men foreløpig får den bare ligge der å kose seg.

Thumb Up Like Symbol
Licensed from: bloomua / yayimages.com

Blogg og sånn kan du også dele andres innlegg som du mener fortjener flere lesere. Jeg synes helt ærlig flere burde bli flinkere til å dele, referere til hverandre, ja rett og slett skryte litt når man først finner gull, og da er jo en sånn gruppe en flott plass å gjøre nettopp det.

Siden vil også, som Community Manager Toril skriver i sitt innlegg om Facebookgruppen, gjennomgås på jakt etter gode innlegg å dele på Blogg.no sin offisielle Facebookside. Og skulle det skje vil det garantert gi oppsving i lesertallene dine.

Ser frem til å lese dine innlegg i gruppen, og om du ikke vil dele en eneste ting, kanskje det er nettopp på denne gruppen at du kommer til å finne din nye favorittblogger? Join the crew!

#blogg #blogglisten #facebook #gruppe #tips #lesere #innlegg #dele 

17 kommentarer

Siste innlegg