#bestofonsdag spesial: Frode Boden inn i Hall of Fame

I dag åpner jeg #bestofonsdag med en spesialversjon. Dere som venter på det vanlige fremsnakkinnlegget; selvfølgelig kommer det også, men denne gangen til kvelds. Først vil jeg derimot innlemme en av mine lesere i Hall of Fame.

Hall of Fame er en hedersbetegnelse, noe annet ville være å nedsnakke begrepet. Det har aldri blitt gitt ut før, og det er ikke sikkert det gis ut igjen heller. 

Utmerkelsen går til en medblogger som gjennom hele min bloggtid har vært en stor inspirasjon med sin humor, til tider også av den absurde sorten.I tillegg er han skikkelig flink på usaklig absurde diskusjoner i kommentarfelt. Og utmerkelsen går til en som ifølge seg selv, stort sett havner på tredjeplass, for det er det det heter på vestlandet hvis man blir nevnt sist av tre bloggere i en helt tilfeldig rekkefølge. Så for å plastre på såret, kommer nå en hedersbetegnelse til deg, Frode. Boden, the Man, er å finne HER.

Prøv å ikke bli for høy på pæra da, vi liker deg akkurat sånn som du er. Carpe Diem og alt det der.

Send gjerne din gratulasjon til Frode i kommentarfeltet, og spør han gjerne om et vanskelig spørsmål med det samme. De liker han veldig godt.

#bestofonsdag #spesial #Frode #jeggikkbareibodenentur #førsteplass #halloffame

Senior Citizen Medal Winner
Frode, jeggikkbareibodenentur.blogg.no, får nå endelig sin gullmedalje. Velkommen i Hall of Fame. Licensed from: Creatista / yayimages.com
10 kommentarer
  1. Haha… ;-D
   For det fysta…. Tusen hjertelig takk…
   Og eg bøye meg i støvet, fra å vær sånn godt fornøyd med bronse medalje, te å gå te glinsande gull og Hall of Fame…. Gud hjølpe meg, for ein ære… 😀
   Så, for det andra… Bilde kunne ikkje vært meir “spot on”… Hihihi…
   Og te slutt, og for det tredja… Gjør plass te deg sjøl, på den Hall of Fame “veggen” … Du burde absolutt hatt meir “kred” for skriveriene dine enn du får… Eg storkose meg, med storparten av dine innlegg…. Til og med Loppemarked, blir interessant lesning hos deg..
   Men igjen, Tusen takk for ubetalelig morsom framsnakk… Settes stor pris på… !! =D
   Mvh
   Frode..

  2. Frode: Værsågod – det er så fortjent at. Vi leker jo ikke Hall of Fame, så da måtte det bli medalje i tillegg. 😉 Syntes også bildet var beskrivende, må innrømme at jeg humret litt med lyd da jeg fant det i Yays herlige arkiver. Og det tredje…rødmesen….tusen, tusen takk! Det betyr veldig mye! Happysparing, vurderer potetgull på en torsdag for å feire din innlemmelse i hall of fame + den tredje der. Du store julestjerne 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg