Forskjellen på levering og henting var 150 kroner

Har jeg fått bot nå, eller er det bare nok en surrehueoverskrift? Vel, jeg sparte 150 kroner i dag, og det med bare en barnehagedag imellom. Det er lenge siden sist sparetips, så her kommer et konkret eksempel fra hverdagen.

Vi har gått over i sommerbarnehage her i kommunen, og det betyr at kun en av de kommunale barnehagene er åpen, og barn fra alle de andre barnehagene samles der. Og i år ligger denne barnehagen et stykke unna. Veldig uvant for en som er vant til å traske et par steinkast bortover gata og hjem igjen. 

I hvert fall, på veien ligger det opptil flere økonomiske fristelser, der både visakort og kontanter fungerer som betalingsmiddel. Og en av disse svingte vi faktisk innom. Under barnehagelevering.

gasoline costs
Licensed from: discovery / yayimages.com

 


Skiltet lyste 10,90 mot oss, og svingen på bilen fungerte utmerket; her skulle det fylles tank. Som coopmedlemmer flest putter vi også coopkortet inn før betalingskortet, som på akkurat denne stasjonen betyr en tilbakebetaling på 35 øre pr liter. Du vet nok hvilken stasjon vi fylte på også, du allvitende coopmedlem.

For moros skyld sjekket jeg også prisen på det samme, lysende skiltet under henting i barnehagen. Da klarte bilen og sjåføren utmerket godt å kjøre rett forbi. 13,57.

Inkludert coopbonusen er forskjellen på 150 kroner for den mengden vi fylte. Og det er gode penger å ta med seg for å fylle noen timer tidligere på en mandag. Kilder sier mandag før 12, rent konkret kan jeg skrive under på mandag kl 10. Mandag kl 15:30 er det i alle fall ikke noe vits i å råkjøre til noen bensinstasjon. 

#tips #okonomi #bensin #diesel #anbefaling

7 kommentarer
  1. Jeg skjønte fort at det ikke var bot, det finnes vel ikke så lave bøter for NOE lengre?
   Men ja, det er utrolig hvor stor forskjell det kan bli om man handler på rette tidspunkt og bruker de bonusene man kan få. Det gjelder også mer en bare bensin. Hilsen meg som alltid fyller på mandag før kl 11 😉

  2. Godt skrevet. Det er sant som du sier at det er gode penger å spare på å følge med på bensinprisene, spesielt på mandager. Vi har også oppdaget at prisene begynner å synke på søndagskveldene, så det er et alternativ vi ofte benytter oss av da jeg starter min ferd mot jobb kl. 04.00 og ikke alltid er lysten på å stoppe for å fylle da…

  3. Gnierfru: Nei, nå har jeg ikke fått bot for så mye forskjellig i mitt liv, men hvis jeg skulle få det, blir den nok større enn som så ja. 😉 Håper du har hatt en god sparesommer, må nok lese meg opp på hva du har holdt på med i sommer når jeg får tid 🙂

  4. Helga Sriskantharajah: Oh, 4 på morgenen er kanskje ikke det mest fristende tidspunktet å fylle nei, det skjønner jeg godt. En legger godt merke til svingningene i sitt nærområde hvis en har øynene åpne, for de er ikke like i hele landet heller. Håper du har hatt en fin sommer 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg