Trenger du en spareninja?

Hei, 

Hei, jeg heter Kristin, og du har heldigvis ikke øynene brent fast i Finansavisen mens du spiser frokost. Lønna forsvinner litt i kvikksanda, og hvor skal du starte? Du får jo EGENTLIG ikke for lite penger inn på konto, men de forsvinner på mystisk vis til neste lønn uansett. Mon tro hvor de ble av?
 

What seems to be the problem?

 

Det er vel ikke det at du ikke vil forstå økonomisidene i avisa, men personlig økonomi i dag serveres knusktørt, uten saus og nedlasset i en hel haug overstekte fremmedord. Hele retten er i tillegg drukna i ord som full kontroll og laget med tanke på folk med perfekt impulskontroll. Vanlige dødelige liker ikke sånn mat. Vi klarer ikke spise den i lengden, nemlig.

 

Hvordan er denne sparebloggen annerledes?

​Jeg er en spareninja, med tro på å spare der du ikke ser det så godt, og raske resultater. Jeg tror på at drømmer bygges av småpenger og gode avgjørelser. og hjelper til med å finne småpenger i forbruket ditt, få deg til å se og tenke annerledes om egne prioriteringer, og gi deg en og annen aha-opplevelse.

Variasjon er viktig. Derfor prøver jeg å mekke et fristende tapasbord med økonomitips der du kan forsyne deg av det som passer deg. Personlig økonomi og sparing skal være gøy og lystbetont. Det skal også gi resultater og en god følelse i magen. Jeg vet du kan spare mer enn i dag, det er bare ikke sikkert du vet helt hvordan.

Prøvesmak litt sparetapas, så finner du helt sikkert en kombinasjon som passer.

 

Det viktigste med sparing, er å starte!  

(Spare)ninjaer går lydløst, gjør det enkelt, effektivt og får gode resultater. Kanskje gir de et spark bak om det trengs også? 

 

Spare der det ikke gjør vondt

Du trenger ikke føle på kroppen at du sparer, dersom du tar pengene fra steder du egentlig ikke merker det. Bli hekta på sparing da, jeg vet du kan! 

 

Plutselig sitter du der med resultater, og vet ikke helt hva som skjedde. Ikke ulikt å bli besøkt av en ninja.

Stor spareklem fra Kristin.

 

PS: vil du bruke mindre penger på mat, kan du akkurat nå få et knallgodt tipshefte om det her:

 

 

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; }
/* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block.
We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Ja takk – jeg vil bruke mindre penger på mat, send meg tipsheftet

* indicates required
 
 

(function($) {window.fnames = new Array(); window.ftypes = new Array();fnames[0]=’EMAIL’;ftypes[0]=’email’;}(jQuery));var $mcj = jQuery.noConflict(true);

.* Ved å melde deg på, godtar du at jeg kan sende deg sparetips og triks, informasjon og tilbud på mail. Du kan når som helst melde deg av ved å trykke unsubscribe nederst i hvilken som helst mail. Mailen din blir ikke delt med noen, og brukes kun til å sende deg nevnte mailer, og jeg hater spam såpass mye at jeg ikke videresender det til deg.

 

ninja silhouette at sunset
Licensed from: adrenalina / yayimages.com

Ps2: visste du at ninja betyr den som er skjult/den som utholder, og at det japanske skrifttegnet symboliserer både hjerte og sverd?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg