Et godt sparetips når du betaler regninger

Enten du lever et vanlig liv eller et helt på yttersida av kanten, vil du få regninger. De kan være av mange slag, sånne som hoper seg opp, jævla, uventede og ikke minst ekstremt store. Innimellom kan en vel også bli kvalm av hele regningsbunken. 

Den viktiste personen i livet ditt?

Muligens er du ikke den viktigste personen i ditt liv, men det er også stor sannsynlighet for at du er det. Og er du den viktigste personen i livet ditt, må det vel også være rett og rimelig at det settes av penger til deg også? At pengene ikke bare flyter ut i alt mulig annet, men at de faktisk står klare til å redde deg fra en krise, eller oppfylle en stor ønskedrøm? 

Hvor ofte betaler du deg selv?

Men når du så sitter der og betaler alle andre. Andre som åpenbart ikke er den viktigste personen i livet ditt. Om de så heter Chess, Klarna, Nelly, Norgesenergi eller Lindorff. Har du noen gang tenkt på hvor ofte du betaler deg selv? Altså, ikke betaler med kidnummer og dobbeltsjekking da, men setter unna penger til deg selv. Er det ofte nok? Har du en god vane på det?

Et sparetips til regningsbetaling

Hva om du latet som det alltid lå en regning fra sparekontoen din nederst i regningsbunken. Hver gang du betaler regninger. Kanskje er den på en femtilapp av og til, andre ganger mye mer. Jeg kjenner ikke din økonomi. Men jeg vet at hvis du legger av litt til deg selv hver gang du betaler regninger, blir det mye mer på sparekontoen av det enn hvis du ikke gjør det.

Og forbruket? Det er du sannsynligvis god til å justere ned når pengene på kontoen knuger seg inntil hverandre for å holde varmen. Selv mindre summer inn på sparekontoen vil gjøre stor forskjell på sikt. 

Var dette et nyttig tips?

Les også: Sparing – bloggen for annerledes sparing. 

Følg bloggen på Facebook for å sikre deg alle oppdateringer HER.

Bills
Licensed from: BDS / yayimages.com

sparing #regninger #regning

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg