Går det an å bli så happy?

Jeg er så happy jeg nå, at jeg nesten triller under spisebordet og tar med meg nissevoksduken i fallet!

Tusen trillioner takk til deg som allerede har begynt å teste ut enten minikurset mitt i sparing eller Funfacts om lønn-verktøyet. Latterlig moro at så mange ønsker å få mer oversikt over pengene sine, og bli flinkere til å spare. For en majestetisk respons!

 

Så happy er jeg vel ikke? *smule* overdrevet, eller? Nei, det er faktisk sant. Jeg er superglad på dine vegne for at du har tatt et valg for din egen økonomi, nå i den tetteste julestria. Kjempestolt av deg! 

 

At jeg får lov til å leke meg med noe av det jeg synes er morsomst i HEEEELE verden, nemlig lære nye ting og løse problemer? Samtidig som jeg kan hjelpe folk? Eller i alle fall liker å tro at jeg hjelper folk da. Helt amazing!

 

Faktisk så amazing at jeg tar juleferie. Aiks, der skrev jeg det. Kjenner jeg angrer litt allerede, men Sparing tar juleferie og er tilbake på nyåret med los på nyttårsforsetter. Jepp – er du en av dem som har sparing på blokka som nyttårsforsett, kan du glede deg. Det gjør i alle fall jeg.

Vil du høre fra meg i romjula, anbefaler jeg deg å prøve ut minikurset mitt i sparing. Der har jeg nemlig gjort noe så kult som å programmere inn hele opplegget de fire ukene, slik at det kommer automatisk inn i innboksen din, likt julenissen som husket å slanke på seg julekroppen sin kommer ned pipa.

 

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; width:100%;}
/* Add your own MailChimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block.
We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

 

Super excited businesswoman
Licensed from: 20-20 Photography / yayimages.com

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg