Spar mye penger på bursdagsgaver.

“Ønske deg av hjertet alle gode ting”. Ca der er du kanskje når du skal kjøpe bursdagsgaver? Viljen til å finne alle gode ting er definitivt til stede. La meg vise deg hvordan et enkelt bursdagstips kan spare deg for store summer i løpet av et år.

Mammas bursdagsbok vs meg

Mamma har en sånn bok med sirlig innskrivde bursdager. Noen dager er stappfulle av kjentfolk, mens andre dager kan du høre ekkoet slå mellom linjene. Jeg er en sånn som vet hvilken dato det er utfra hvem som har bursdag på Facebook. Har dog kinakål på de viktigste bursdagene, men blir innimellom overraska over hvilken dag det er når noen har bursdag. Jeg kaller det Ups-bursdager. Bursdager som plutselig er der. 

 

Sparetips for bursdagsgaver

Ups-bursdagene bør du unngå. Har du en viss ide hvem i din omgangskrets du ønsker å kjøpe bursdagsgave til, gjør deg selv og pengene dine en kjempetjeneste. Gjennomfør dette tipset:

Ta frem et A-4ark og rut det opp i 12 ruter, en rute for hver måned. Deretter plasserer du kjente og kjære inn i rutene, slik at du til slutt sitter igjen med en oversikt over hvor mange gaver du skal kjøpe , og når på året alle du skal kjøpe til har bursdag. Du vil også se hvilke perioder som flommer av bursdagsbarn, og når det er bursdagsørken.

 

Hvorfor det da?

Dette A4-arket skal du bruke til å spare penger på denne måten: Nå er det Januar – bruk måneden til å finn bursdagsgaver til personene født i inneværende måned + de to påfølgende. Når kalenderen stepper over på Februar, gjør du det samme. På denne måten har du muligheten til å få kjøpt alle gavene på et eller annet passende salg, fremfor å kjøpe de på “ups, der må vi ha en gave ja”. Likt impulsshopping er ups-shopping av gaver svært fordyrende.

Putt  A4-arket i planleggeren din eller i veska di, og bruk gjerne baksiden til å skrive gavetips til de ulike personene når ideene faller ned i hodet ditt. Sikre at du kjøper bra gaver til dine bra gavemottakere og til en knallbra pris sparegrisen din grynter lykkelig til. 

Dette systemet er ikke hugget i stein, men er et veldig bra hjelpemiddel. Finner du en perfekt gave til en person senere i året enn de tre månedene du er på oppdrag i, stryker du personen ut og skriver bak hva du har kjøpt eller hvor du har lagt gaven. På denne måten unngår du også “Ups, jeg hadde visst allerede kjøpt gave her jeg”-gaver, som også er en svært fordyrende affære. 

 

Dette svært enkle tipset kan spare deg for MANGE penger i løpet av et helt bursdagsår.  “Si meg så hva vil du mere, GRATULERE! “

 

Hva synes du om dette tipset?

 

Gå inn og lik facebooksiden til bloggen HER.

Birthday Girl
Licensed from: MilanMarkovic78 / yayimages.com

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg