Test: beste sparetips til personligheten din?

Har du tenkt på at din egen personlighet enten kan hjelpe deg eller jobbe mot deg når du skal spare penger? Jeg synes dette er svært interessant, og i dette innlegget har jeg lagt ved det aller første resultatet av min jobbing med temaet: en test som kan gi deg sparetips basert på personlighetstrekk. 

Du bør helt klart utnytte dine sterke sider og det som motiverer deg for å sikre at du lykkes. Men det er ikke alltid så lett å se seg selv utenfra, derfor er jeg igang med å utarbeide en større test som kan hjelpe deg på vei. Foreløpig har jeg laget en pilottest, for å se om du synes den er nyttig og interessant.

 

Har du lyst til å prøve den uhøytidelige testen min? Trykk på START, og du er 7 små spørsmål fra resultatet: 

 

 

(function(d, s, id){
var js,
fjs = d.getElementsByTagName(s)[0],
r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000);
if (d.getElementById(id)) {return;}
js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1;
js.src = “https://www.opinionstage.com/assets/loader.js?” + r;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘os-widget-jssdk’));

 

 

Thinking
Licensed from: Ikostudio / yayimages.com

 

Følg Sparing på Facebook HER.

 

6 kommentarer
  1. Kult, du har mange gode ideer. Tror en større undersøkelse blir veldig bra. Da kan du stille kontrollerende spørsmål for å være sikker på at den som svarer ikke svarer bare hvordan de føler seg akkurat nå.

  2. Ingrid; voksen tilslutt: Tusen takk, og det samme til deg 😀 Så moro å følge bloggdagene dine! Ja, det blir jo mer presist jo flere variabler en får dekt opp med kontroller, men faren er at ingen orker å ta den. Hvis jeg drar inn for mye av spørreskjemageeken fra bacheloroppgaven her, da rømmer nok de fleste 😛 Hårfin balansegang, men nå har jeg i alle fall fått laget et utkast, og kan justere derfra 😉

  3. Ingrid; voksen tilslutt: Hihi, ja, skal nok få laget noen flere sånne, veldig gøy. 🙂 Nei, jeg har en bachelor i radiografi, men vi hadde kvantitiv spørreundersøkelse som metode, så hvis jeg først starter med oppdeling av variabler og feilmargin, da er nerden i full gang 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg