Hva hadde du gjort om du vant 20 000 kr?

Dette er et spørsmål som fascinerer meg, og svarene til folk fascinerer meg enda mer. For hva drømmer man egentlig om? Når jubelbruset etter seieren hadde lagt seg, hva hadde skjedd med pengene? 

 

Jeg har samla sammen noen bilder til deg, for å se om noen av dem inneholder drømmen din. Ser du bilde av det du ville gjort om du vant 20 000 kr i bildene nedenfor?

 

Å vinne langt større summer

20 000 kr er mye penger, men vanligvis stilles disse spørsmålene om langt større summer. 1 million, 20 millioner, astronomiske millioner. Alle spørsmålene er morsomme i den forstand at de åpner hjernen din for å drømme seg bort. Se for seg en annen hverdag enn snuing på hver krone. 

 

Men jeg har da valgt å spørre deg om hva du ville gjort hvis du vant 20 000 kr. Hvorfor det tror du?

 

Hva valgte du?

Er de tingene du ønsker å gjøre med pengene, ting du virkelig ønsker å gjøre? Ting du lengter etter og drømmer om? Eller er det ting som virkelig er nødvendige å få gjort, som kanskje til og med haster?

 

Å låne drømmer

Å låne drømmer fra slike tankeeksperimenter, kan være veldig nyttig dersom du ønsker å spare. For hva ville du gjort med pengene om du hadde klart å spare 20 000 kr? Ville svaret ditt vært det samme?

 

I tillegg til alle drømmene – bruk litt tid på å tenke gjennom:

Hvilken forskjell ville det gjøre for deg å klare og spare de 20 000 kronene?

Er du villig til å spare for å oppnå denne forskjellen?

 

Om du skulle trenge litt drahjelp for å komme igang med sparingen, test gjerne ut mitt 4-ukers sparekurs, som du finner HER. Eller Facebookgruppen Sparekollektivet, som i hele mars skal jobbe sammen for å bli flinkere med penger. Den finner du HER.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg