Burde du slumre streaming?

HBO, Netflix, D-play, Viaplay og Sumo. Du elsker kanskje mer enn en av disse godsakene? Det skjønner jeg utmerket godt, Game of Thrones, Orange is the new black og alle de andre folka vi blir så fascinert over. De drar oss med inn i en verden som er helt fantastisk. Og vi blir hekta. 

 

Så hekta at vi slutter å tenke?

 

Kostnad

Hvert enkelt av disse abonnementene koster ikke så mye pr måned: 

HBO: 89 kr

Netflix(basisabonnement):89 kr

D-play: 79 kr

Viaplay: 119 kr

Sumo: 129 kr

 

Har du alle, blir det “bare 505 kr” i måneden. Men det er før du har betalt internett for å gjennomføre streamingen i det hele tatt.

“Bare 505 kr” i måneden blir faktisk over 6000 kr på et år. 

Little girl with a tablet
Licensed from: Ikostudio / yayimages.com

 

Da jeg var yngre og klagde min nød til pappa over hvor få tv-kanaler vi hadde “i forhold til alle andre”, svarte han som sant var: ” Uansett hvor mange kanaler vi måtte ha, får du vel ikke sett på mer enn en samtidig?”

 

Kanskje det er noe du burde ta med deg i vurderingen også? 

Streamingabonnementer er kjemperaskt å starte, og kjemperaskt å avslutte. Trenger du å ha sovende abonnement liggende som koster deg penger? For helt ærlig, hvis du er en gjennomsnittlig streamer; bruker du alle såpass mye at det er verdt det i løpet av en måned?

 

Hva har du, og hva betaler du?

Jeg vil anbefale deg å tenke gjennom hvilke streamingtjenester du betaler for, og hvorfor du betaler for dem. Må du ha alle samtidig, eller kan du alternere mellom dem. Kan dere enes i familien om å la noen få noen måneders pause, mens dere konsentrerer dere om å “runde innholdet” på den ene?

Kan dere bli enige om å slumre noen i sommer, hvis dere skal på ferietur eller hyttetur eller * sted det ikke er så aktuelt*?

Småpenger er alle de pengene som utgjør de store pengene, nemlig.

 

 

Hvilke streamingtjenester bruker du?

 

PS.

I Sparekollektivet, gruppen min for deg som vil spare penger, finner vi i dag frem til middager under 50 kr for to voksne og to barn. Vil du være med, finner du Sparekollektivet HER.

Yeah man.
Licensed from: phovoir / yayimages.com

4 kommentarer
  1. Mannen i huset har Netflix (familie abonnement). Det brukes mye av alle i familien. Også HBO, blir ikke fult så mye brukt. Har vært innom Sumo, men droppa det. Også har vi familie abonnement på Spotify. Det blir rundt 3200 kr i året.. Godt tips å slumre strømmetjenestene, det har jeg ikke tenkt på 😀

  2. spareblogg: Høres fornuftig ut – familieabonnementet der er veldig bra, og fint priset også. Opptil 4 brukere samtidig, er det ikke? Ja, i alle fall her i huset går det litt i perioder. Hvis vi voksne har en serie vi ser på, er det såpass mye som skjer at vi rekker ikke over en streamingtjeneste til i løpet av den dagen, uka og kanskje måneden. Så vi slumrer og bytter på. 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg