Har du lyst på et godt budsjett? Se hit!

Om bare to små dager, starter jeg et opplegg for deg som gjerne vil ha et budsjett, men ikke har fått det helt til før. Vi skal starte helt fra scratch, slik at du kan lage et godt styringsverktøy for akkurat din økonomi. 
 

For det er jo det et budsjett bør være: en navigasjon, et styringsverktøy og en måte å sortere utgiftene dine på. Hverken mer eller mindre. 
 

Dette har jeg jo gjort før, hva er annerledes denne gangen?

 

Du har kanskje tatt utgangspunkt i Luksusfellens oppsett, googlet rundt og funnet anbefalinger fra Sifo eller trøblet med om forsikring skal inn i husposten eller om du vil ha forsikringer som egen post i budsjettet? Kanskje har du også vært bekymret for om det blir riktig, om du i det hele tatt får det til? 

Denne gangen skal vi gjøre det på en helt annen måte, for å sikre at du lykkes. Vi skal koble budsjettet mot livet ditt på en måte som gjør at det blir naturlig å følge, og morsomt å følge. 

Her deltar du 

 

Budsjettoppsettet kjøres i facebookgruppen Sparekollektivet, og vi jobber med budsjett i hele September. Jeg kommer til å poste jevnlig i hele perioden, samt at vi i dette kollektivet er flinke til å hjelpe hverandre med både tips og oppmuntringer om det skulle behøves. 

Håper du vil fikse deg et knall budsjett, og at vi sees. Jeg klør i fingerene etter å få hjulpet akkurat deg. HER altså.

 

Couple using a notebook
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg