Tjente dobbelt så mye på Tupperware som jeg fikk i lønn!

 

Hvorfor ble september så bra for meg?

 

September er i utgangspunktet en svært god måned i Tupperware, med blant annet den beste tilbudsuka i hele året. Uke 37 er stor, og de fleste konsulentene jeg kjenner, selger knallbra da. Tilbudene forøvrig denne måneden er også av det heller lettsolgte slaget. Hvem vil ikke ha Ultrapro i ovnen sin nå som grytesesong og fårikålsesong slår inn for fullt, liksom? 

Jeg la selvfølgelig også inn en mer intensiv innsats enn jeg vanligvis gjør. Ellers ville ikke dette blitt resultatet. En må rett og slett gjøre mer for å oppnå mer.

 

Pengene rett i “hånda”

 

 

En stor fordel med Tupperwares lønnssystem fremfor andre lønnsutbetalinger, er at du slipper å vente på pengene. Jobber jeg et party, har jeg stort sett pengene på konto dagen etter. Enten via vipps eller direkte innbetalinger. Derfor har jeg allerede fått pengene for innsatsen min i uke 37. 

Pengene får man fra kundene, og deretter får man en regning fra Tupperware som ankommer sammen med varene. Denne regningen kommer på 70-75% av det du har solgt for. Da sitter du igjen med 25-30% fortjeneste på alt du selger. I og med at du ikke trenger å styre med varelager eller noe annet, synes jeg det er kult. 

 

Woman with plastic food boxes Bounie_Audrey_130410
Denne dama har ikke Tupperware, kanskje jeg skal selge til henne også?

Licensed from: phovoir / yayimages.com

 

En morsom hobby

Tupperware er en morsom hobby for meg, som gjør at jeg kan tjene penger når jeg har lyst til å gjøre en innsats. For varene digger jeg. Spesielt de som gjør at jeg kan bruke mindre tid på kjøkkenet, eller få laget mat på en enklere måte. Og når man har det slik, blir det også enklere å finne motivasjon. 

Tupperware funker fjell, selv for en som ikke kan bake, eller briljere i stor grad på kjøkkenet. Nettopp for sånne som meg, funker det ekstra godt. Supermenneskene klarer seg jo faktisk utmerket uten. 

Den brutale sannheten

Nå forventer du kanskje en avslutning der jeg vil at du skal bli konsulent? At jeg spør deg om vi skal jobbe sammen i team? Eller at jeg skal si at overskriften er kødd? Eller at jeg skal si at jeg kommer til å satse 100 % på Tupperware fremover? Spørre deg om du vil kjøpe Ultraproformene som er på tilbud?
 

Nopsj! Sannheten er litt annerledes. Jeg har ikke skrevet innlegget for å frelse deg med Tupperware.

Jeg fikk mer fra Tupperware enn jeg fikk i lønn denne måneden. Det er 100 % sant. Jeg fikk inn nesten 3000 kroner fra Tupperwaresalg. Problemet var vel heller at lønna mi denne måneden var på 1500 kr. Vikarvaktene som tilhørte september var svært få. Og jeg tillot meg å ta ferie etter en hel sommer med full jobb. Nå er saken en annen igjen, og jeg tar alle vikarvakter jeg kan få. I to ulike arbeidsforhold. 

Jeg har ikke stått så utrygt med kun vikarjobbing før. Men det er ikke synd på meg. Jeg kan spare og drifte min egen økonomi på godt vis. Og jeg har spart opp en buffer til denne høsten. Fordi jeg visste at den kom til å bli tøff. Fordi jeg visste at vaktene kunne glimre med sitt fravær innimellom. Fordi jeg visste at det kom til å komme en slik lønn i september. 
 

Det gjenstår jo å se om det jeg prøver å lære deg i praksis ved hjelp av denne bloggen og facebookgruppa Sparekollektivet funker i praksis. Stay tuned osv.

 

Men hvis det virkelig kniper, kan jeg da alltids selge mer Tupperware…
 

 


*Det lønner seg alltid å lese det med liten skrift. Du vet, det som står her. Helt til slutt og nederst. Spesielt om det høres for godt ut til å være sant, ting du tviler på og absolutt ALT som har med penger, lån, betalingsplaner og investeringer å gjøre. Gjelder det MLM, multi-level-marketing, bør du absolutt lese alt, og synes du det høres fantastisk ut – få den mest kritiske bekjente du har til å lese. Gjør deretter regnestykkene dine, slik at du er sikker på at det ikke er du som “ansatt” hos MLM-selskapet som er deres beste kunde, og ikke kundene dine. Når det er sagt, har jeg gjort mine avveininger og valg, og kommet frem til at Tupperware er en fin hobby med inntekt for min del. Det betyr ikke at fasiten vil være den samme for deg.

10 kommentarer
  1. Så bra! og joda…fin hobby..men krever også litt jobb…og oppfølgning..Har prøvd meg, men var ikke noe for meg….Det var da en liten lønn du hadde denne mnd ja…uff..håper det blir mer fremover….lykke til!

  2. frodith: Ja, det er nå i alle fall greit med litt ekstra inn innimellom 🙂 Jeg har flytta hjem til Trøndelag, så kunne ikke beholde jobben i Telemark. 🙂 Er på ringevikariat på røntgen på et sykehus her oppe nå, samt supplerer med ekstravakter her og der. 🙂

  3. frodith: Ja, det gjør jeg 😀 Hjem kjære hjem osv 😉 Nok å gjøre, og litt kabal for å få jobb osv på plass, men det går seg forhåpentligvis til innen kort tid. Jeg VIL jobbe, så da håper jeg at jeg FÅR det også 😀

  4. Du har en buffer, du har beregnet at lønna kan være liten en måned eller to – og du har Tupperware som en løsning hvis det virkelig skulle knipe, så du er heldigere stilt enn mange andre 0% arbeidstakere.
   Jeg, som er Bohem-økonom,rik i dag – blakk i morgen og mat er en uforutsett utgift, advarer alle så sterkt jeg bare kan om farene ved å være 0% arbeidstaker. For det er det ringevikarer og ekstrahjelper egentlig er. De har krav på 0 % lønn og har i mange tilfeller nærmest 0 rettigheter. Man får 0 i boliglån, uten fast inntekt ( Hos de mer seriøse aktørene) Så jeg håper inderlig du får deg fast jobb, om bare en ørliten stillingsprosent så fort som overhode mulig.

  5. Brit: Jepp, jeg vet alt om farene ved det jeg har gjort. Men det var veldig vanskelig å få gehør for å slå sammen Telemark og Trøndelag, og på sånt vis beholde jobben. Trøndemark hadde forsåvidt vært en like logisk region som Viken, så jeg skjønner jo greia. 😉

   Jeg sitter litt på gjerdet og venter på evt smutthull som røntgenfrøken en stund nå. Går det helt på rævva, og det viser seg at det vil være umulig å fortsette å være røntgenfrøken, skal jeg ta meg helgastilling pluss som assistent/pleiemedarbeider eller noe ganske annet. Jeg MÅ ikke være radiograf for å ha det bra. Det er bare veldig greit å møte opp og jobbe i en jobb man kan 🙂

  6. Skjønner det med Trøndelag, og radiografjobber vokser som kjent ikke på trær,. Da er det bedre å være 0% med en fot innafor enn bare å sitte på gjerdet. MEN vi ser nå at arbeidsgivere i større og større grad ønsker å benytte seg av 0% i stedet for å lyse ut vikariat eller øke grunnbemanningen. Før var ufrivillig deltid ukjent begrep i vårt yrke. Nå har vi en hær av 0%Den utviklingen skremmer meg

  7. Brit: Mhm 🙂

   Jepp, det er nok utviklingen i de fleste bransjer. Med velsignelse fra folk som sitter med makt og ønsker å myke opp arbeidslivet. Dessverre.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg