Nervepirrende nyheter – jeg skal intervjues live!

Jeg skal nemlig intervjues, live på Facebook, om sparing, blogg, sparekollektiv og endel annet som har skjedd meg etter jeg startet denne bloggen for over 2 år siden. Og det er så skummelt at jeg har bosatt en hel flokk med Pteranodon i tillegg til de vanlige sommerfuglene i magen. En Quetzalcoatlus har levert flyttemelding, så han flytter inn i morgen.

Hvor skal jeg intervjues?

Jeg skal intervjues på en Facebookside som heter Gründerflow, en side for gründere som driver for seg selv og søker inspirasjon i hverdagen eller trenger hjelp til å komme videre i sin business. Og nå skal altså jeg intervjues om sparing, personlig økonomi og alt annet som jeg driver med her inne og i Sparekollektivet. Har du lyst til å få det med deg? Sett av onsdag 3. oktober kl 11. Jeg er både klar og superspent, og det hadde vært moro å se deg der.

Hvorfor har jeg sagt ja? Er ikke det ulogisk?
 

Du som har fulgt meg en stund har kanskje fått med deg at jeg ikke akkurat digger videoformatet, eller bilder av meg selv. Det kan til tider være så ubehagelig at jeg blir kvalm av å tenke på det. Nå er jeg heldigvis ikke helt der enda, men det kommer nok.

For tankene kverner jo, du vet, inspirert av han rødkledte på venstre skulder som forteller deg at du ikke kan og ikke klarer og alt det der pisset, mens han har bundet den hvitkledde støttespilleren du har på andre skuldra fast et eller annet sted mellom øret og halsgropa. Tvunget til taushet. Sånn at du bare hører han der som ikke har tro på deg i det hele tatt. Kontinuerlig. Gnæging, som vi kaller det på trøndersk, på høyt volum, rett inn i øret. 

 

Ja, men hvorfor?

Jeg har vel rett og slett kommet til et punkt der jeg tenker: “Hvorfor ikke”? Målet mitt med denne bloggen er jo å hjelpe deg med å spare penger. Og da må jeg jo tørre å stikke hodet såpass frem at du kan finne meg. Selv om det betyr å svelge flygedinosaurer på veien.

Jeg vil HJELPE DEG å spare penger. Vil du hjelpe meg på onsdag? Kanskje du til og med har et spørsmål til meg, eller bare vil si hei? Uansett knallkult hvis du har tid og lyst til å være med. 

 

Sees vi?

 

Du kan lese mer om agendaen og finner det planlagte liveintervjuet HER.

Meg med mageinnholdet akkurat nå…
6 kommentarer
  1. Så spennende!
   Skjønner ikke hva du gruer deg for, du som imponerte et helt landsmøte som totalt ukjent delegat for 6 år siden. Jeg og resten av valgkomiteen satt bare der og sa “Hvem er hun – og hvorfor har ingen tipset oss om henne?” Dette klarer du med glans.
   Skulle gjerne ha vært med på onsdag, men du vet, pasienter og jobb opptar nok tiden min akkurat da.

  2. Ingrid; voksen tilslutt: Tusen takk 😀 Ja, jeg tror nok det skal litt til å venne seg til det, men det er sikkert mulig? Vet ikke 😉

  3. Brit: Ja, det er litt for spennende, egentlig 😉

   Hehe, landsmøte ja. Det var tider. Jeg husker det nok ikke helt sånn som du beskriver, men husker det ikke som noe skummelt. Var jo den naturligste ting i verden å snakke fra en talerstol for en som var vant med organisasjonsarbeid. Dette derimot… Scary greier.

   Ja, mange er nok opptatt, men da blir det litt enklere å kjøre sending hvis en er nervøs også. Det blir jo liggende opptak, med mindre det går helt på trynet 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg