8 trinn:slik bruker du mindre penger på mat

Ahhhh….frustrert!

Det er kjipt når du har fulgt alle tipsene der ute, og det fortsatt ikke fungerer! Uansett tips spiser maten for mye av pengene du får inn hver måned. En kan nesten se for seg en støvsuger i kjøleskapet som bare suger til seg tusenlappene, ikke sant? Jeg har laget et tipshefte for deg som har det sånn, er skulle du være av den utålmodige sorten, kan du scrolle ned til bunnen og hente heftet med en gang. 

Når jeg sparer på mat går det utover kvaliteten

Mange foreslår å bytte over til andre matvarer når du skal spare. Kjøpe bare billigmerker. Kjøpe kun den aller billigste maten. Men du har ikke lyst til å servere knekkebrød, luft og kjærlighet til familien til hvert eneste måltid heller? Eller kjøpe det aller, aller kjipeste de har i butikken?

 

 

Du VET at du bruker for mye penger på mat.

Og de aller fleste av oss gjør det. Hva om du kunne bruke noen av pengene du i dag bruker på mat på noe langt morsommere? Hva om noen av matpengene faktisk kunne gått til det badet du ønsker å gjøre noe med, eller den ferieturen du sikler nedpå navlen etter?

 

Jeg var drittlei av å bruke så mye penger på mat! Det var så mye annet jeg heller ville bruke penger på…

 

Jeg prøvde meg derfor frem og landet på tipsene i heftet: 8 enkle trinn for å bruke mindre penger på mat. Og dette vil jeg gjerne dele med deg!

 

I “8 enkle trinn for å bruke penger på mat” lærer du å: 

  • Sette sammen de kjente sparetriksene i riktig rekkefølge, slik at du får den maten du og din familie skal ha, til en billigst mulig penge. 
  • Å sette opp en god ukemeny slik at du slipper “hva skal vi ha til middag?”
  • Planlegge innkjøp og få brukt varene du allerede har i hus.
  • Hvilken dag jeg mener er den smarteste å handle på.
  • Hvilket sted i butikken du bør gå til først.

 

Heftet viser rett og slett den enkle måten å spare penger på mat, som gir deg resultater allerede fra dag 1.

Er du klar for å bruke mindre penger på mat? 

Registrer mailen din i boksen nedenfor, da får du en mail fra meg med heftet. PS: sjekk spamfolderen – plutselig har luringen av et tipsheftet gjemt seg der…

PS. Ved å legge inn e-mail samtykker du til å få triks og info fra meg. Få alle nye tipshefter først, nyhetsbrevet “ukens sparetriks”, og vær førstemann til å vite når e-boken min er ferdig. (Ja, jeg skriver e-bok – superspennende) Vil du hoppe av mailkarusellen trykker du unsubscribe nederst i hvilken som helst mail.

 

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; }
/* Add your own MailChimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block.
We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

YES! Send meg “8 enkle trinn: Slik kan du bruke mindre penger på mat”

* indicates required
 
 

(function($) {window.fnames = new Array(); window.ftypes = new Array();fnames[0]=’EMAIL’;ftypes[0]=’email’;fnames[1]=’FNAME’;ftypes[1]=’text’;fnames[2]=’LNAME’;ftypes[2]=’text’;fnames[3]=’ADDRESS’;ftypes[3]=’address’;fnames[4]=’PHONE’;ftypes[4]=’phone’;}(jQuery));var $mcj = jQuery.noConflict(true);

 

2 kommentarer

Siste innlegg