Kan jeg overleve på instagram?

Midt mellom kettlebells og tropiske paradis, sminketutorials og interiørdrømmer har jeg plaska ned. Kall det magaplask om du vil, men jeg har i alle fall landa på instagram.

Jeg reiser lite og opplever kanskje ikke de mest banebrytende locations i løpet av et år. Ikke trener jeg på senter, ikke spiser jeg spennende, fotovennlige frokoster, og ikke drar jeg på skinnende premierer. I tillegg er jeg relativt avslappet til eget utseende, og er mest opptatt av hvordan folk tenker, hvilken personlighet og hvordan de er mot andre folk. Jeg liker at ting er ekte. Så kanskje blir instagram for glossy for meg. Eller kan jeg overleve?

Så, når jeg ikke er den typiske instagrammer, hva har jeg tenkt å gjøre der? 
 

 • Prøve nye ting. Instagram er nytt. Instagram stories er nytt. Samhandlingen med andre er nytt. Jeg elsker nytt og ukjent farvann. 
   
 • Spre sparetips og glede. Det jeg driver med skal være smart, morsomt og til nytte for deg. Og du er jo på instagram, så da måtte jeg jo få ut fingeren og komme meg dit. 

 

 • Dele noe behind the scenes innimellom, og snakke med deg. Fordi det er gøy å ta bilder og moro å bli kjent med nye folk. 

   

  Trykk på bildet for å komme til hybeln min på instagram:

  Jeg leter også etter kule folk jeg kan fylle feeden min med, kanskje er du en av dem? Hva er din instagramkonto?
  #instagram

2 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg