Nervepirrende nyheter – jeg skal intervjues live!

Jeg skal nemlig intervjues, live på Facebook, om sparing, blogg, sparekollektiv og endel annet som har skjedd meg etter jeg startet denne bloggen for over 2 år siden. Og det er så skummelt at jeg har bosatt en hel flokk med Pteranodon i tillegg til de vanlige sommerfuglene i magen. En Quetzalcoatlus har levert flyttemelding, så han flytter inn i morgen.

Hvor skal jeg intervjues?

Jeg skal intervjues på en Facebookside som heter Gründerflow, en side for gründere som driver for seg selv og søker inspirasjon i hverdagen eller trenger hjelp til å komme videre i sin business. Og nå skal altså jeg intervjues om sparing, personlig økonomi og alt annet som jeg driver med her inne og i Sparekollektivet. Har du lyst til å få det med deg? Sett av onsdag 3. oktober kl 11. Jeg er både klar og superspent, og det hadde vært moro å se deg der.

Hvorfor har jeg sagt ja? Er ikke det ulogisk?
 

Du som har fulgt meg en stund har kanskje fått med deg at jeg ikke akkurat digger videoformatet, eller bilder av meg selv. Det kan til tider være så ubehagelig at jeg blir kvalm av å tenke på det. Nå er jeg heldigvis ikke helt der enda, men det kommer nok.

For tankene kverner jo, du vet, inspirert av han rødkledte på venstre skulder som forteller deg at du ikke kan og ikke klarer og alt det der pisset, mens han har bundet den hvitkledde støttespilleren du har på andre skuldra fast et eller annet sted mellom øret og halsgropa. Tvunget til taushet. Sånn at du bare hører han der som ikke har tro på deg i det hele tatt. Kontinuerlig. Gnæging, som vi kaller det på trøndersk, på høyt volum, rett inn i øret. 

 

Ja, men hvorfor?

Jeg har vel rett og slett kommet til et punkt der jeg tenker: “Hvorfor ikke”? Målet mitt med denne bloggen er jo å hjelpe deg med å spare penger. Og da må jeg jo tørre å stikke hodet såpass frem at du kan finne meg. Selv om det betyr å svelge flygedinosaurer på veien.

Jeg vil HJELPE DEG å spare penger. Vil du hjelpe meg på onsdag? Kanskje du til og med har et spørsmål til meg, eller bare vil si hei? Uansett knallkult hvis du har tid og lyst til å være med. 

 

Sees vi?

 

Du kan lese mer om agendaen og finner det planlagte liveintervjuet HER.

Meg med mageinnholdet akkurat nå…

Tjente dobbelt så mye på Tupperware som jeg fikk i lønn!

 

Hvorfor ble september så bra for meg?

 

September er i utgangspunktet en svært god måned i Tupperware, med blant annet den beste tilbudsuka i hele året. Uke 37 er stor, og de fleste konsulentene jeg kjenner, selger knallbra da. Tilbudene forøvrig denne måneden er også av det heller lettsolgte slaget. Hvem vil ikke ha Ultrapro i ovnen sin nå som grytesesong og fårikålsesong slår inn for fullt, liksom? 

Jeg la selvfølgelig også inn en mer intensiv innsats enn jeg vanligvis gjør. Ellers ville ikke dette blitt resultatet. En må rett og slett gjøre mer for å oppnå mer.

 

Pengene rett i “hånda”

 

 

En stor fordel med Tupperwares lønnssystem fremfor andre lønnsutbetalinger, er at du slipper å vente på pengene. Jobber jeg et party, har jeg stort sett pengene på konto dagen etter. Enten via vipps eller direkte innbetalinger. Derfor har jeg allerede fått pengene for innsatsen min i uke 37. 

Pengene får man fra kundene, og deretter får man en regning fra Tupperware som ankommer sammen med varene. Denne regningen kommer på 70-75% av det du har solgt for. Da sitter du igjen med 25-30% fortjeneste på alt du selger. I og med at du ikke trenger å styre med varelager eller noe annet, synes jeg det er kult. 

 

Woman with plastic food boxes Bounie_Audrey_130410
Denne dama har ikke Tupperware, kanskje jeg skal selge til henne også?

Licensed from: phovoir / yayimages.com

 

En morsom hobby

Tupperware er en morsom hobby for meg, som gjør at jeg kan tjene penger når jeg har lyst til å gjøre en innsats. For varene digger jeg. Spesielt de som gjør at jeg kan bruke mindre tid på kjøkkenet, eller få laget mat på en enklere måte. Og når man har det slik, blir det også enklere å finne motivasjon. 

Tupperware funker fjell, selv for en som ikke kan bake, eller briljere i stor grad på kjøkkenet. Nettopp for sånne som meg, funker det ekstra godt. Supermenneskene klarer seg jo faktisk utmerket uten. 

Den brutale sannheten

Nå forventer du kanskje en avslutning der jeg vil at du skal bli konsulent? At jeg spør deg om vi skal jobbe sammen i team? Eller at jeg skal si at overskriften er kødd? Eller at jeg skal si at jeg kommer til å satse 100 % på Tupperware fremover? Spørre deg om du vil kjøpe Ultraproformene som er på tilbud?
 

Nopsj! Sannheten er litt annerledes. Jeg har ikke skrevet innlegget for å frelse deg med Tupperware.

Jeg fikk mer fra Tupperware enn jeg fikk i lønn denne måneden. Det er 100 % sant. Jeg fikk inn nesten 3000 kroner fra Tupperwaresalg. Problemet var vel heller at lønna mi denne måneden var på 1500 kr. Vikarvaktene som tilhørte september var svært få. Og jeg tillot meg å ta ferie etter en hel sommer med full jobb. Nå er saken en annen igjen, og jeg tar alle vikarvakter jeg kan få. I to ulike arbeidsforhold. 

Jeg har ikke stått så utrygt med kun vikarjobbing før. Men det er ikke synd på meg. Jeg kan spare og drifte min egen økonomi på godt vis. Og jeg har spart opp en buffer til denne høsten. Fordi jeg visste at den kom til å bli tøff. Fordi jeg visste at vaktene kunne glimre med sitt fravær innimellom. Fordi jeg visste at det kom til å komme en slik lønn i september. 
 

Det gjenstår jo å se om det jeg prøver å lære deg i praksis ved hjelp av denne bloggen og facebookgruppa Sparekollektivet funker i praksis. Stay tuned osv.

 

Men hvis det virkelig kniper, kan jeg da alltids selge mer Tupperware…
 

 


*Det lønner seg alltid å lese det med liten skrift. Du vet, det som står her. Helt til slutt og nederst. Spesielt om det høres for godt ut til å være sant, ting du tviler på og absolutt ALT som har med penger, lån, betalingsplaner og investeringer å gjøre. Gjelder det MLM, multi-level-marketing, bør du absolutt lese alt, og synes du det høres fantastisk ut – få den mest kritiske bekjente du har til å lese. Gjør deretter regnestykkene dine, slik at du er sikker på at det ikke er du som “ansatt” hos MLM-selskapet som er deres beste kunde, og ikke kundene dine. Når det er sagt, har jeg gjort mine avveininger og valg, og kommet frem til at Tupperware er en fin hobby med inntekt for min del. Det betyr ikke at fasiten vil være den samme for deg.