Et supert spareår?

Året oppsummeres best i 360 grader. Hos alle.  Så da er det bare å herme da… For det har jo vært et helt vilt år for meg og “spareprosjektene” mine.

Og når jeg sier spareprosjekter, mener jeg ikke sånn “spare til håndveske og Kroatiatur”, men ulike måter jeg har hjulpet andre med å spare penger i hverdagen.

Se bare her: 

 

-Pilotprosjekt personlige spareplaner. Jeg satte i gang et pilotprosjekt der målet var å se om jeg kunne gi ti ulike personer gode vilkår ut fra startblokka i egen sparing, kun basert på en kort samtale med dem. Dette resulterte i mye jobb, og ekstremt mye moro. 6 av spareplanene er ferdig, mens jeg fortsatt jobber med de siste. (Ting tar tid i Desember, mye jobbing og litt sykdom i huset)

– Sparekollektivet, Facebookgruppen som rommer Norges første kollektiv der vi hjelper hverandre å spare penger, hadde ved årets start hele 0 medlemmer. Det var ikke påtenkt, ikke en realitet og ikke igang før i mars måned. Og derfra og til nå har det vært noen få nedturer og en hel bråte med oppturer. Såpass mange at vi as we speak teller 320 medlemmer. Det er faktisk en helt insane vekst.

– Mailene jeg sender ut til de som vil ha konkrete tips direkte i innboksen sin har en åpningsrate på over 50 %. Som helt ny og rookie både på emnefelt og mailskriving er det superbra!

– Instagram og jeg var enige om å ikke date hverandre helt til i Oktober. Da startet vi en liten flørt, og det var såpass gøy at vi sakte men sikkert kryper mot 200 følgere der også.

– Bloggen. Dette året har ikke vært det mest produktive bloggmessig, men likevel har tusenvis av folk klikket innom. Lest og eller sett, og engasjert seg.

Året har vært insane bra. Så nå er det bare opp til meg å sette gode målsetninger for neste år. Hvor skal jeg, hva skal jeg satse på og hvilke stier fører til det kuleste målet?

Stay tuned – jeg skal fortsette å hjelpe deg med sparing. I promise!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg