Spar strøm sosialt og smart!

Oppvarming er dyrt. Til og med dyyyyyrt. Du vet antakeligvis at oppvarming er det området der det går absolutt mest strøm. Med dagens priser er strømmen dyrere enn noen gang. I alle fall noen gang jeg har kjennskap til.

Og det er dyrt å fyre for kråker, huggorm, snømus og andre dyrevenner. Men det er også dyrt å varme seg selv og huset sitt. Spesielt hvis du gjør det bare av gammel vane.

Ikke lyst til å bli en “sånn strømsparer”?

Du har kanskje et bilde av den typiske strømspareren? Ensom og blåfrossen i sofakroken med permafrost i fingrene og frostrøyk fra munnen og oppetter veggene? Men helt sjef da. På strømsparing.

Hvis du tenker at du blir sånn av å spare penger på oppvarming, da har du ikke lyst til å spare en krone på strøm heller. Jeg har derimot mye mer tro på å spare penger på strøm uten at det tar livsgleden til som gissel. Uten at du sitter forfrossen og lurer på hva i alle dager du holder på med.

Hva om det kunne være morsomt å spare strøm?

For hva om jeg fortalte deg at det kan være både morsomt og sosialt å spare strøm?

Jeg har nemlig i snart ett år drevet Norges kuleste Facebookgruppe for deg som ønsker å spare penger. Og nå er vi i gang med en supermorsom lek som går på strømsparing. Hvor mange poeng kan du klare å samle i løpet av uken? Uten å bli bråfrossen i eget hjem, men faktisk ikke merke så mye til det?

Det er smart strømsparing i mine øyne, og vil du være med, finner du Sparekollektivet HER.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg